ONA JE NASLEDNICA ĐURIŠIĆEVE! Snežana javno obelodanila ime i prezime, voditelji u studiju zanemeli od šoka, spomenula i Bekutu!
Foto: Alo.rs

Otkako se pojavila u „Zvezdama Granda", mlada pevačica, Aleksandra Mladenović, oduševila je sve članove žirija svojim glasom i pojavom u pomenutom takmičenju, a posebno je omađijala Snežanu Đurišić, koja je smatra ni manje ni više nego - svojom naslednicom.

Naime, gostujući zajedno sa poznatom pevačicom u emisiji „Zvezde Granda - Specijal", Mladenovićeva je ispričala kako i Snežana u njenom srcu zauzima veliko mesto, te otkrila kako je sluša još od malih nogu.

- Meni je od srca drago što sam imala priliku da je upoznam, jer ona je moj idol od malih nogu. Moji roditelji su mi odmalena puštali njene pesme, kao i od drugih narodnjaka, ali Snežana je u mom srcu i tu će i ostati - ispričala je Aleksandra koja je u ovom krugu, inače, pevala pesmu „Vratiću se".

ONA JE NASLEDNICA ĐURIŠIĆEVE! Snežana javno obelodanila ime i prezime, voditelji u studiju zanemeli od šoka, spomenula i Bekutu!

Foto: Alo.rs

 

Snežana je zatim bila poželela i da je izvedu zajedno uživo, a zatim joj je uputila reči koje teško da će zaboraviti.

- Sad ćete da čujete devojčicu koju, ako Bog da, a daće Bog da je mutiranje ne omete, može da bude moja naslednica. Ja tako zaista mislim i srce mi je prepuno sreće i blago majci što te je rodila. Njoj je mentor Ana Bekuta i zavidim Ani - iskrena je bila Đurišićeva.

MITROVIĆI PEVAJU POD AJFELOVIM TORNJEM! Milica i Željko priredili naslednici nesvakidašnje iznenađenje za rođendan, svuda ruže i sveće, a tu je i on!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading