USPEŠNO TEČE OPORAVAK! Krstinja Todorović se pohvalila novi izgledom nakon skidanja viška kože, društvene mreže gore od komentara! (FOTO)
Printscreen

Pevačica "Zvezda Granda" Krstinja Todorović nedavno se podvrgla operaciji uklanjanja viška kože nakon što je drastično smršala. 

Ona je nakon što je izašla iz bolnice objavila fotografiju i pokazala kako sada izgleda nakon operacije. 

- Još uvijek teče oporavak , uspješno hvala dragom Bogu. Jedva čekam ono što tek slijedi i biće puno iznenađenja - napisala je.

Pevačica je imala problema sa kilogramima, pa se prvo podvrgla operaciji sužavanja želuca nakon koje je izgubila čak 88 kilograma. 

Onda je došla na red i operacija uklanjanja viška kože, koju je finansirao Saša Popović i izdvojio 6000 evra, s obzirom na to da joj je to obećao pre nekoliko godina, ukoliko uspe da smrša. 

Krstinja se operisala pre nešto više od dve nedelje, a sada se pojavila na snimanju jedne emisije, pri čemu je izgledala bolje nego ikad, a komplimenti na račun njenog novog izgleda samo su se nizali. 

NIKO NEĆE SMETI DA IM PRIĐE, A NI ZVANICE NE ZNAJU CRKVU! Ovo su svi detalji tajnog venčanja Petra Graše i 14 godina mlađe Hane Huljić!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading