NIKO NEĆE SMETI DA IM PRIĐE, A NI ZVANICE NE ZNAJU CRKVU! Ovo su svi detalji tajnog venčanja Petra Graše i 14 godina mlađe Hane Huljić!
Foto: Printscreen/instagram

Hrvatski slavni plan ušao je poslednje pripreme za svadbu koja će biti ove subote, 19. februar u Splitu, ali kriju u kojoj crkvi u Splitu će izmeniti zavete.

Naime, šuška se da su Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) odabrali crkvu koja nema tako jednostavan pristup njihovim obožavateljima, kao ni fotoreporterima. Navodno će se crkveno venčanje održati posle podne.

- Hani smeta što je tolika zainteresovanost za njeno venčanje s Petrom, iako je navikla da bude u fokusu interesa jer je ćerka Tončija Huljića. Toliko kriju detalje crkvenog venčanja da navodno ni svi gosti, kojih će biti oko 30, ne znaju u kojoj će se crkvi venčati. Navodno će u crkvi biti samo mladenci i kumovi, Domenica Žuvela i Dino Rađa - kaže izvor blizak paru.

Fešta nakon crkvenog venčanja svakako će biti u Grašinom bivšem restoranu na Sustipanu. Izvor kaže da mladenci planiraju da angažuju telohranitelje kako niko nepozvan ne bi mogao ući na njihovu proslavu crkvenog venčanja. Restoran ima dva ulaza i navodno će na oba ulaza biti postavljen po jedan čuvar.

- Hana i Petar ne daju nikome svoju privatnost. Svesni su velikog interesa koji se stvorio oko njihove veze, ali žele što veću privatnost - kaže izvor.

Ono što se definitivno zna jeste da će Hana, njena majka Vjekoslava i kuma Domenica nositi haljine splitskog modnog brenda. Grašo je navodno kupio odelo u inostranstva, a Tonči Huljić, koji je poznat po ekstravagantnim sakoima, isto ima spremno specijalno odelo za svadbu ćerke jedinice.

- Hanina venčanica jako je jednostavna, kakav je i njen duh. Nije imala nikakve posebne želje ni prohteve oko haljine za svadbu - kaže izvor.

Podsetimo, osim toga što će ove nedelje izreći sudbonosno 'da', za nekoliko meseci postaće roditelji. Pevač je ranije rekao da je spreman da postane otac, a i ovaj se puta osvrnuo na tu srečnu vest.

MISLI NA NJU I DOK JE U AMERICI! Tanja Savić se pohvalila nesvakidašnjim poklonom za Dan zaljubljenih, a jedan detalj je sve zaintrigirao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sale

15.02.2022 12:20

Kako su iritantni oboje a ona suva zena te suvare su zlo na dve noge mala je nikakva...trahace dok im dete ne prohoda onda svako svojim putem...bljak

Vesna

15.02.2022 14:23

Pa, ako su hteli privatnost nisu ni trebali objavljivati sve to. Ni vest o bebi, ni o datumu venčanja. Ovako, ni sami ne znaju šta hoće. Šatro, tajno venčanje a zna se i brend venčanice i datum i kumovi i svi detalji. Najgori su ovi isfolirani likovi. Kao, žele privatnost a razglasili na sva zvona. Seljakluk na kvadrat!