KRSTINJA PLAKALA KAO KIŠA PRED OPERACIJU! Pevačica se dve godine spremala za zahvat koji će joj promeniti život iz korena!
Printscreen

Krstinja Todorović je, da bi najpre otišla na zahvat smanjenja želuca, morala čak dve godine da bude na posebnoj ishrani. Odlazeći u teretanu i na strogoj dijeti, uspela je da oslabi 88 kilograna. Uklanjanje viška kože njena je „poslednja stanica" do savršene figure.

Naime, na snimku koji je se pojavio na Instagramu „Zvezda Granda", jasno je da mladoj pevačici nije bilo nimalo lako da se odluči i na taj korak, iako je to svakako silno želela. U jednom trenutku je čak završila i u suzama.

Krstinja se nakon izlaska iz bolnice zahvalila svima na podršci, a posebno Popoviću i produkciji „Granda", koji svoje reči nisu pogazili niti u jednom momentu.

Podsetimo, Zvezda Granda Krstinja Todorović, posle operacije želuca koju je imala, ponovo je otišla na operaciju  i to uklanjanja viška kože. Kao što je i obećao, Saša Popović je finansirao ovaj zahvat, na čemu mu je ona ostala i te kako zahvalna.

DRUGOVI SU IZ DETINJSTVA! Otkriveno ko je Novaka Đokovića ugostio u Budvi, muž je naše poznate pevačice i ima ogroman hotel!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading