LEPA I BEZ FOTOŠOPA! Bojana Barović poslala snažnu poruku ženama, ohrabrila ih ovim rečima, a njen potez će vas oduševiti
Foto: Printscreen/instagram

Mankenka i supruga Nikole Rokvića, lepa Bojana Barović, osvrnula se na današnje objave na društvenim mrežama i činjenicu da su žene počele da liče jedna na drugu.

Naime, Bojana je objavila sliku pre i posle, odnosno sa Fotošopom i bez njega, i pokazala razliku.

Bojana je na ovaj način poslala snažnu poruku da je prirodna lepota najlepša i osnažila žene da vole sebe baš takve kakve jesu.

 

 

- Na konto trenutnog storija i uopšte na temu koja je aktuelna… Uz ovakvu obradu fotografija i svakodnevno postavljanje selfija bez nekog preteranog razloga, imala bih sigurno mnogo veći broj pratilaca koji bi iz dana u dan imali prilike da svedoče mojoj 'savršenosti' i iz dana u dan da upadaju mnogo dublje u svoju 'nesavršenost… Uticaj koji imaju društvene mreže nije nešto što se dešava na svesnom nivou i svakako ne nešto što se desi preko noć. Ne, proći će dugo vremena, a nesigurnost, nezadovoljstvo ljudi raste iz dana u dan, a razlog je maskiran. Pazite se, većina ovakvih slika je daleko od prave! Nisam protiv obrade fotografije, naprotiv, iz tog sam posla gde je to bilo aktuelno davno pre Instagrama, ali sam i te kako protiv izmenjenog ličnog opisa… Ne znam kada je look sa naslovnih strana postao norma za svakodnevni život, ali to baš i nije moralo da se desi. Takođe, u celoj žurbi prerađenih fotografija, znam, čuli ste već, ali sve liče jedna na drugu, ja više nikog živog ne prepoznajem - napisala je Bojana uz svoje objave. 

VRATILI IH SA GRANICE! Luna i Marko pobesneli, put do Slovenije ih je koštao živaca

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading