MARINKO BI DANAS NAPUNIO 68 GODINA! Nikola Rokvić objavio fotografiju svog oca sa unucima, od prizora ćete zaplakati, a poruka kida dušu! (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Pokojni pevač, Marinko Rokvić, danas bi napunio 68. godina, a jedan od njegovih naslednika, Nikola Rokvić, objavio je potresnu fotografiju njegovog oca sa unucima uz veoma potresnu poruku.

Naime, Nikola je na svom Instagramu objavio fotografiju koja je nastala pre nego što je Marinko krenuo sa borbom protiv opake bolesti i čestitao mu rođendan, a na ove njegove reči niko nije ostao ravnodušan.

 

 

Junače moj, danas bi napunio 68 godina i proslavio 37 godina braka sa tvojom Slavicom! Nedostaje mi tvoj glas, da te čujem, da mi kažeš ”Šine šokole tatin” ili “majkane moj, gde si mi ti”. Nedostaješ… - napisao je Nikola, a komentari ispod objave samo su se nizali.

Podsetimo, vest o Marinkovoj smrti šokirala je celu Srbiju, a i šire, a njegove brojne kolege opraštale su se od pevača sa čijim se gubitkom i dan danas ne mire, a njegova deca i supruga veoma teško podnose da njega više nema.

ŠOK! Čuveni glumac pronađen mrtav u kuhinji, nestao pre nekoliko dana!

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading