DRAGI NAŠ DEDA MINKO Bojana Barović podelila emotivni snimak posvećen pokojnom Marinku Rokviću!(VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović, podelila je emotivan video na svom Instagramu i pokazala kako su unuci poslali poslednji pozdrav Marinku Rokviću. 

Naime, ona je snimila kako je njena i Nikolina ćerka napravila crtež za dedu od Leone, a zatim kako su Nikola i Bojana sa decom napolju pustili balone da odlete, u znak pozdrava. 

Marinkova unuka je crtež koji je namenila za njega vezala za balon i zajedno sa bratom pustila balon. 

Bojana je u opisu videa napisala tekst pun ljubavi, putem kog se oprostila od njega i poručila da je on njihov heroj i anđeo čuvar. 

- Dragi naš deda Minko, oprostiću se od tebe i ovako, uz njih... Jer su oni ti koji će tvoj zlatni niz nastaviti, kroz sve pesme i priče kojih je mnogo, ali najvažnija priča koju će slušati je o tome koliko si velik bio.. Ne, ne samo u muzici, to će svakako znati.. Već po veličini koja se na kraju najviše vrednuje,po ljudskosti, snazi, hrabrosti i pre svega dostojanstvu! Dostojanstvu kakvom samo možemo da se divimo i nadamo da će oni naslediti barem delić..Možda nisi bio neko ko je mnogo pričao, ali si nam kroz svoju tišinu u svojoj muci ispričao sve! Za druge ćeš ostati legenda, a za nas heroj i naš andjeo čuvar. 

BONUS VIDEO: 

NE BIH PODRŽAO SINA DA KRENE MOJIM STOPAMA Uroš Ćertić iskreno o svom poslu, u Srbiji nije vredno pomena!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading