ZAHVALILA SE SAŠI POPOVIĆU NA ISPUNJENOM OBEĆANJU! Krstinja Todorović oglasila se nakon operacije, pa otkrila nove detalje! (FOTO)
Printscreen

Zvezda „Granda” Krstinja Todorović je dve godine bila na posebnom režimu ishrane pošto je imala operaciju želuca. Stroga dijeta i posebni tretmani pomogli su joj da izgubi 88 kilograma. 

Kada je uspela u tome, došao je trenutak da se ponovo operiše i ukloni višak kože. 

Printscreen

 

Kao po dogovoru ovu operaciju finansirao je Saša Popović, a pevačica se pre dva dana podvrgla operaciji. 

Pevačica se sada na svom Instagramu pohvalila da je sve prošlo u najboljem redu i da će uskoro svima pokazati rezultate. 

Da je sve proteklo u najboljem redu, govori i Krstinjin osmeh na licu, a onda i poruka kojom se obratila pratiocima i stavila do znanja da će uskoro svima pokazati transformaciju. 

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dragi moji prijatelji, prvenstveno želim da vam se zahvalim na ogromnom broju poruka podrške, koje u ovom momentu najviše znače! Ja sam dobro, oporavljam se i jedva čekam da vidite šta smo to uradili - glasilo je jedno obraćanje, a potom i zahvalnica Popoviću: 

Foto: Printscreen/instagram

 

- Jedno veliko hvala Saši Popoviću i Gran produkciji na ispunjenom obećanju - dodala je ona.

Podsetimo, prema pisanju medija Popović je za ovu intervenciju, iskeširao 6.000 evra, budući da se rade leđa i stomak.

SAHRANJEN AKI RAHIMOVSKI Pevača na večni počinak ispratila porodica i prijatelji, a ispod fotografije ispisani su dirljivi stihovi

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading