DRUGOVI SU IZ DETINJSTVA! Otkriveno ko je Novaka Đokovića ugostio u Budvi, muž je naše poznate pevačice i ima ogroman hotel!
Alo/Aleksandar Babović

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je gost srpske pevačice Nevene Božović u Crnoj Gori. Tokom boravka u Budvi, Novaka je navodno ugostio Nikola Ivanović, suprug pevačice Nevene Božović, koji inače Đokovićev prijatelj iz detinjstva.

Poznato je da Nikola u centru Budve poseduje hotel u kom čak i on živi sa suprugom Nevenom i ćerkicom Ankom, a sada su ugostili najboljeg tenisera sveta.

Alo/Aleksandar Babović

 

- Novak i Nikola su drugari iz detinjstva, malo je poznato da su veoma bliski. Iako se retko viđaju, njih dvojica su ranije dosta izlazili, putovali i družili se, a sada je bilo logično da će Đoković odsesti kod njega. Novak je sinoć doputovao u Budvu, gde je najpre bio na večeri kod gradonačelnika Budve, Marka Bata Carevića. Nakon toga Nevena i Nikola su ga ugostili - izjavio je izvor.

Podsetimo, Đoković je zvanično postao počasni građanin Budve. Nakon sastanka koji je bio upriličen ovim povodom, u sali SO Budva usledila je ceremonija svečanog uručenja ovog najvećeg priznanja opštine Budva.

OD BAKŠIŠA KUPILA AUTOMOBIL! Džidža Bosancu nije zamerila što ju je nazvao zmijom, pa otkrila šta je evidentno da je popravila!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading