NIJE ŠTEDELA! Otkriveno koju sumu novca je Ceca iskeširala za boravak na rajskom ostrvu, zaledićete se kada pročitate cifru i to za dve osobe!
Promo/Printscreen

Ceca Ražnatović odlučila je da sebi da oduška, pa je spakovala kofere i otputovala na egzotičnu destinaciju - Maldive. Pevačica nije štedela kad je u pitanju letovanje u ovom luksuznom odmaralištu, za koje je iskeširala oko sedam hiljada evra.

Naime, folk diva nije otkrila ko joj pravi društvo na rajskom ostrvu, ali njeni prijatelji kažu da je tamo otišla s dečkom Bogdanom Srejovićem. Naime, njih dvoje su poželeli da hladni Beograd zamene nekom toplijom destinacijom, a dogovor je pao da to bude Indijski okean.

Oni su već neko vreme planirali da odu na zajedničko letovanje gde bi mogli da uživaju u intimnim trenucima, bez znatiželjnih pogleda i paparaca. Zato je odluka pala na Maldive, a da uživaju u čistom luksuzu, pohvalila se Ceca na svom Instagram profilu. Ona je objavila kadrove iz ogromne i lepo uređene sobe koja se nalazi na vodi, a koja u svom sklopu ima i privatni bazen, ležaljke i poslugu.

Ražnatovićeva je tamo otišla preko Sanje Papić, manekenke koja je jedan od agenata zadužen za pronalazak luksuznog smeštaja na ovom ostrvu. Ceca i njen izabranik nisu štedeli za odmor, pa su izabrali jedan od najskupljih apartmana u ponudi. Naime, cena po osobi za deset dana na Maldivima, konkretno u ovom smeštaju, iznosi oko tri i po hiljade evra po osobi! To znači da je pevačica za sebe i Bogdana izdvojila čak sedam hiljada evra.

 

 

Inače, osim fotografija i snimaka egzotičnih plaža na kojima uživa, Ražnatovićka se pohvalila i svojim izgledom. Ona je pozirala u minijaturnom zelenom kupaćem kostimu i pokazala izvajano telo, najpre u vodi, a posle i naslonjena na palmu. Njene bujne grudi, ali i vitke noge došle su u prvi plan, pa su se mnogi pitali da li je na fotografijama Ceca ili njena naslednica Anastasija.

OVO JE MUŽ JANE TODOROVIĆ! Najskladniji su par na estradi, nikada ga nismo videli u javnosti, a njegovo bogatstvo je ogromno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goca

26.01.2022 14:25

Ja Maldive mogu samo da gledam na slici