UHVAĆENI ZAJEDNO U RESTORANU! Tanja i Draško ne skidaju osmeh sa lica, a oni im prave društvo! (FOTO)
Foto: Ataimages, Alo

Pevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, o čijoj aferi je mesecima brujao region, uslikani su zajedno u jednom restoranu.

Naime, Tanja i Draško sedeli su jedno do drugog, ali nisu bili sami. Društvo su im pravili prijatelji i poznanici, sa kojima su izašli na večeru.

Facebook

 

Njih dvoje su pozirali sa njima, a tom prilikom nisu skidali širok osmeh sa lica. Uživali su u obroku, ali i u razgovoru.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić nedavno je javno iznela da su Tanja i Draško u vezi, a nakon toga Tanja je za pomenuti portal prokomentarisala navode:

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to - rekla je Tanja tada.

Printscreen

 

- Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - prekla je Savićeva tada za navedeni portal.

POSTALO JE TEŠKO! Bajaga se oprostio od Akija Rahimovskog uz ove reči i osvrt na prijateljstvo dugo 40 godina!

Komentari (0)

Loading