OVO JE SESTRA OGNJENA AMIDŽIĆA I BAVI SE OVIME Voditelj otkrio detalje njihovog odnosa: Jurila me nekoliko puta nožem
Foto: Printscreen/instagram

Ognjen Amidžić zahvaljujući svojoj emisiji "Amidži šou", jedan je od najpopularnijih i najpoštovanijih voditelja u našoj zemlji, međutim, malo ko zna da on ima sestru Maju koja se ne bavi javnim poslom.

Naime, Ognjen je jednom prilikom na svom Tviteru poručio:

- Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča britanski engleski - objavio je on na Tviteru, a sestra mu je uzvratila srcem.

Ognjen je svojevremeno priznao da se prema Maji nikada nije ponašao kao stariji brat, a onda i objasnio njihovu dinamiku.

- Razlika između nas je dve i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam voleo da je iznerviram i onda da se smejem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem… - pričao je on za domaće medije jednom prilkom, pa nastavio:

- Međutim, danas smo u odličnim odnosima. Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli - zaključio je tada voditelj.

SVE SAM SVESNIJA TVOG NEDOSTATKA! Potresne reči ćerke Merime Njegomir razaraju dušu: Trudim se da živim ove jezive dane! (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading