SVE SAM SVESNIJA TVOG NEDOSTATKA! Potresne reči ćerke Merime Njegomir razaraju dušu: Trudim se da živim ove jezive dane! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Danas je tačno dva meseca otkad nas je napustila pevačica Merima Njegomir, a njena ćerka Ljubica je svojom emotivnom objavom ganula mnoge.

Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir, preminula je nakon borbe sa teškom bolešću, a njena smrt pogodila je mnoge, ponajviše njenu porodicu.

Ćerka Ljubica je neutešna već dva meseca otkad je Merima preminula, te se svakodnevno priseća njihovih zajedničkih trenutaka, fotografije i opisi ispod istih su preemotivni, a mnogi pratioci i oni koji su voleli Merimu saosećaju sa njenom porodicom.

Danas je tačno dva meseca kako pevačice više nema, a Ljubica je objavom na svom Instagram profilu rasplakala mnoge.

- Mila moja majčice, danas je tačno 2 meseca kako si otišla… Trudim se veruj mi trudim se da živim ove manje loše, loše a nekad i jezive dane onako kako bi me ti savetovala. Kako vreme prolazi sve sam svesnija tvog nedostatka, istovremeno jos odlučnija u nameri da budeš još više ponosna na mene. Znam da si tu sada više nego ikad. Voli te tvoja Bubica.

OTKRIVENI DETALJI SVADBE DARKA I BARBARE Slaviće se dva dana, šatra je spremna, a ova pevačica je specijalan gost

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading