SPASILA SAM SE! Prvo oglašavanje Tanje Savić nakon skandaloznog napuštanja emisije, Jovana Jeremić će tek sada izgoreti od besa!
Alo

Veliku prašinu podiglo je praznično izdanje emisije "Amidži šou" zbog toga što je pevačica Tanja Savić napustila istu tokom snimanja zbog Jovane Jeremić.

Naime, pevačica se od tada nije oglašavala, a sada je otkrila da se ne kaje zbog svog postupka.

SPASILA SAM SE! Prvo oglašavanje Tanje Savić nakon skandaloznog napuštanja emisije, Jovana Jeremić će tek sada izgoreti od besa!

Printscreen

 

- Ma kako da mi bude žao, spasila sam se. Ne bih dalje komentarisala - bila je veoma kratka Tanja Savić.

Podsetimo, sinoć je emitovana emisija u kojoj su gosti bili Tanja Savić, Ivica Dačić, Jovana Jeremić i Branimir Nestorović. U jednom momentu pevačica je, dok je Jeremićeva odgovara na pitanje Ognjena Amidžića ustala i otišla bez reči.

ANASTASIJU UPLELI U GNUSNU PREVARU! Ražnatovićeva se oglasila i moli ljude da ne rade ovo, a neki su već nasamareni i ukraden im je novac!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Gane

05.01.2022 19:16

Tanja održala lekciju Jovani,Dačicu,Amidzicu..Braavo

Smederevka

05.01.2022 21:28

Tanja je DAMA za razliku od Jovane. Ima sjajnu karijeru i odlicna je u svom poslu. Zato traje i trajace jos dugo na estradnoj sceni. Jovanin cirkus ce ljudima brzo dosaditi i bice upamcena samo po njenom prostakluku, a najvise po blamovima, pomocu kojih je i privukla paznju gledalaca.

Zlata

06.02.2022 09:47

Gledala sam emisiju i Tanja je ispravno postupila.Jovana ce jos malo da udje u jutarnji program gola,noseci tel.za ŠER ,i da je sve kamere snimaju .Gledam PINK skoro stalno,izuzev subote i nedelje kako vodi Jovana.Jovana ne glumi ludilo.