PROSTITUTKA SLUŽI DA JE MUŠKARAC IZDRNDA! Šokantna izjava Jovane Jeremić, voditeljka otkrila jedan detalj nepoznat javnost, a tu se nije zaustavila!
Foto: Youtube/Printscreen

Jovana Jeremić važi za osobu koja nema dlake na jeziku i uvek je spremna da iznese svoje mišljenje na bilo koju temu. Mnogo žena se susrelo sa prevarom u ljubavnim odnosima, a ona je sada i progovorila o ovoj temi.

Naime, čuvana je Jovanina izjava da pravi razliku između prevare i varanja, a ona je sada otkrila i da li je ona ikada oprostila prevaru.

- Jesam oprostila - odgovorila je Jovana.

Foto: Youtube/Printscreen

 

U medijima se čak spekulisalo da ju je bivši suprug prevario pre braka, ali nije želela da govori na tu temu. Jovana je iznela njen jasan stav po pitanju prevare.

- Moj stav je jasan, brak se ne raskućava zbog ku*vi. Brak se čuva ukoliko je prava ljubav i ukoliko je kapital u pitanju. Brak se ne raskućava zbog ku*ve, ona služi da se muškarac izdrnda nad njom i završi se priča. Brak se prekida kada se neko zaljubi, kada neko paralelno ima vezu, kada neko ima ozbiljnu ljubavnicu koju voli više od žene, to je razlog za razvod - rekla je Jovana.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ona je potom otkrila i kako preći preko te prevare za jednu noć i nikada je ne spomenuti muškarcu tokom svađa.

- Lepo, moraš da imaš muški mozak. To je samo strast, to su apsolutno nebitne stvari i površne stvari. Žene nemojte biti površne. Ja savršeno razumem muškarce i možda je to moj ključ uspeha kod njih - rekla je Jovana Jeremić.

DIJAMANTI I LUKSUZNI AUTOMOBILI! Muževi poznatih dama nisu štedeli na poklonima nakon njihovog porođaja, a ovaj je sve ostavio bez teksta!

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Cacanin

28.12.2021 10:21

A možda ona izdrnda tvog muža seljančuro nabedjena...

Pera Detlic

28.12.2021 10:54

A zato je ona ovako sva izdrndana.

momci

28.12.2021 11:40

Ko ce s tobom, imas glavu ko lubenica😭😭😂😂

Pegi

28.12.2021 11:41

Pa vidim koliko imas uspeha kod muskaraca kad vec imas jedan propali brak iza sebe.