DIJAMANTI I LUKSUZNI AUTOMOBILI! Muževi poznatih dama nisu štedeli na poklonima nakon njihovog porođaja, a ovaj je sve ostavio bez teksta!
Foto: Alo/ilustracija

Poznato je da muževi naših poznatih dama ne štede novac za svoje lepše polovine, a naročito kada im one na svet donesu naslednike ili naslednice, a mi vam ovoga puta donosimo neke od najskupljih poklona koji su sačekali naše lepotice nakon porođaja, neki su bili od muževa, a jedan čak od svekrve.

Kada je pevačica Katarina Grujić sa ćerkom Katjom otišla kući iz porodilišta, suprug i novopečeni tata, fudbaler Marko Gobeljić, sačekao ih je najradosniji. 

Foto: Alo/ilustracija

 

Naime, svoju izabranicu je posle porođaja obradovao poklonom od čak 7.000 evra, prenosili su mediji, a Kaća se odmah pohvalila na društvenim mrežama vrednim komadom nakita.

Kada su Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta dobili ćerku Taru, on se, prema tadašnjim pisanjima, ozbiljno potrošio, zbog čega je Ana ostala bez reči. U pitanju je bio automobil marke „mercedes GLC", kupe, od 70.000 evra.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ana Sević je od izabranika Daniela Nedeljkovića dobila automobil marke „mercedes GLC", od 70.000 evra, prenosili su mediji. Skupoceni poklon ju je sačekao po povratku iz porodilišta, kako je bio kupljen još tada prošlog decembra, ali ga je provozala tek nešto posle porođaja, ne želeći da napušta porodični dom dok devojčica ne ojača. 

Kada je Bogdana Rodić, sada Ražnatović, rodila Željka Ražnatovića, svekrva Ceca je za nju imala poseban dar, ali i skup. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Mediji su u to vreme brujali o zlatnoj ogrlici s dijamantima od 5.000 evra, koju je pevačica s velikom pažnjom odabrala za snaju, a u društvu ćerke Anastasije. Bile su je, navodno, poručile iz inostranstva i sačekala ju je u vili u Ljutice Bogdana, kad je sa sinom izašla iz porodilišta.

OVO JE SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ! Naša je poznata blogerka, udata je za ovog slavnog sportistu, a venčala ih je ova velika svetska zvezda!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading