NE GLEDATE ME ŠTO NOSIM MINIĆ, VEĆ... Jovana Jeremić otkrila da dobro poznaje svoju publiku, evo šta je tajna njenog uspeha!
Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić konstantno je u žiži interesovanja zbog svojih nesvakidašnjih objava na društvenim mrežama, kao i zbog jutarnjeg programa koji vodi vikendom.

Nedavno razvedena voditeljka je pozirala u krem miniću i dubokim čizmama koje su istakle njene noge, a pored slika na kojima je pokazala kako izgleda "iz svakog ugla", Jovana je ostavila i poruku:

- Inteligentan um je provokacija. Ne gledate me što nosim minić. Mnoge ga nose, pa im ništa ne pomaže. Gledate me jer vas psihološki provociram sve vreme.

Podsećamo, Jeremićeva se oglasila povodom razvoda:

- Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee - rekla je Jovana nedavno.

NADA MACURA OTIŠLA U GLUMICE Doktorka dobila ulogu u spotu poznatog pevača, evo kako se snašla!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading