NADA MACURA OTIŠLA U GLUMICE Doktorka dobila ulogu u spotu poznatog pevača, evo kako se snašla!
Foto: Youtube/Printscreen

Danijel Đoković je nekada je bio poznat. Njegovim pevačkim sposobnostima divili su se mnogi, malo se povukao da scene, ali se sada vraća na velika vrata pesmom "Putokaz do ludila"

- Fenomenalno iskustvo nosim. Tada je to bilo nešto novo. Razlika je velika u odnosu na tada i sada. Povukao sam se zato što sam mislio da je to dovoljno, počeo sam sam da sviram i pevam. Najviše se čujem sa Tanjom Savić. Pričam sa svima. Ta prijateljstva traju. Mi smo sada, da tako kažem veterani - rekao je Danijel Đoković.

Godine 2004. izdao je novu pesmu "Linije crvene".

NADA MACURA OTIŠLA U GLUMICE Doktorka dobila ulogu u spotu poznatog pevača, evo kako se snašla!

Printscreen

 

- Ova pesma je došla do mene. Posebno pozdravljam Andreju Jakšića. Nada Macura je najbolja prijateljica moje majke. Njih dve su bukvalno kao sestre. U konceptu spota je traženo da se pojavi dama sa psom. Ona je baš super odradila svoj deo spota. Nada nije rođaka, ali kao da jeste - kaže Danijel Đoković.

Podsetimo, Danijel Đoković Dača rođen je 1985 u Ljubljani, završio nižu i srednju muzičku školu, pored pevanja svira nekoliko instrumenata: Harmoniku, klavir, bass gitaru, a bavi se pisanjem i komponovanjem pesama.

Bio je učesnik prvog serijala Zvezde Granda 2003 godine. Široj publici poznat po pesmi Linija crvena. 2011 godine izdaje za BN music svoj prvi album na kome je i sam kantautor pesama.

TANJA ĆE OVDE SA SINOVIMA PROVESTI NOVU GODINU Bež nameštaj, raskošna jelka i neko ko im uništava ukrase (VIDEO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading