PREPOZNAJTE LI PEVAČICU SA FOTKE? Popović joj je rekao da će imati blistavu karijeru, doživela je veliki skandal, a onda otkrila i da je bila neverna!
Printscreen

Danas je jedna od najpopularnijih pevačica, ali je prate i skandali budući da ju je dečko prevario sa poznatom starletom. Danas je svi znate, a nekada je izgledala potpuno drugačije. 

Aleksandra se prvi put prijavila na audiciju za Zvezde Granda 2005. godine, ali tada nije imala sreće pa je ispala pred samo finale. 

Drugi put je pokušala 2008. godine i tada je bila među prvih 12 takmičara, ali se ponovo nije našla u finalu. Ipak, dobila je priliku da snimi svoj prvi singl pod nazivom "Padale su kiše" i to je bio preokret u njenoj karijeri. 

PREPOZNAJTE LI PEVAČICU SA FOTKE? Popović joj je rekao da će imati blistavu karijeru, doživela je veliki skandal, a onda otkrila i da je bila neverna!

Printscreen

 

Na ovim audicijama je izgledala skroz drugačije, pa je mnogi ne bi ni prepoznali, a zanimljivo je da joj je Saša Popović još tada predviđao uspešnu karijeru.

- Doguraćeš daleko, super si - poručio joj je na audiciji.

Nakon skandala s bivšim dečkom, i sama je priznala da nije uvek bila verna u vezama, ali i da je trenutno zaljubljena. Reč je o Aleksandri Bursać, a sudeći po fotografiji pevačica je doživela pravi pravcati procvat što je tiče fizičkog izgleda, ali vidljivo je i da nije imala neke estetske zahvate

SRELE SE I SVE DOGOVORILE!? Ana Bekuta i Mrkina udovica se tajno sastale, a evo koliko će Daša dobijati para nakon njegove smrti!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cukić

08.12.2021 15:55

Miljana Kulić je težak psihijatrijski slučaj na slobodi! Aloooo, ona je za doživotno stacioniranje u zdravstvenoj psihijatrijskoj ustanovi ne za ulicu i narod! Svi u Nišu znaju da je cela ta porodica je blam i sa F dijagnozom! Ili Laza ili u Toponici ili zatvor!