LEPOTICE GUBILE GLAVU ZBOG ŽESTOKIH MOMAKA! Oni su bili strah i trepet gde god se pojave, a ove dame su ih neizmerno volele!
Printscreen

Epohu devedesetih obeležili su klanovi, vođe, obračuni... Srpska estrada se godinama povezuje sa opasnim momcima vrelog asfalta budući da su na splavovima gde su nastupali naše pevačice najčešći gosti su bili upravo ljudi iz tog miljea. Čak su pevačice često i za muževe birale takozvane žestoke momke, od kojih su mnogi tragično završili, što u sukobu sa zakonom, što u međusobnim obračunima kriminalnih bandi i mafijaških klanova.Ove dame obeležile su devedesete i bile lepša polovina opasnih momaka koji su bili strah i trepet za sve.

EPA/SRDJAN SUKI

 

Maja Luković

Milorad Ulemek Legija i njegova prva supruga, Maja Luković, važili su za najlepši par tog doba. Maja Luković rođena je u Kanadi, gde se preselila nakon kraha njenog braka sa Legijom. Ona je inače glumica, a glumom se bavila u srpskom pozorištu u Torontu, gde je glumila u predstavi "Mi čekamo bebu". Sa Ulemekom je u braku bila pet godina, a sa njim je, navodno, išla i na ratište. Sa Legijom ima i kćerku, Nikoliju.

Printscreen

 

Goca Božinovska

Poznanstvo sa Zoranom Šijanom, žestokim momkom iz Surčina, posle samo jedne noći je preraslo u ljubav za ceo život.

- Zoran je bio jaka ličnost, pravi muškarac kakvog bi svaka žena poželela. Imao je svoj stav i mišljenje. Nije zahtevao da mi to poštujemo, ali je ipak njegova bila poslednja. Naša deca su vaspitavana da je tata autoritet iako nikada nije na njih ni ton povisio, a kamoli da ih je udario. Zoran i ja smo se zabavljali dva dana. Jednu noć smo proveli zajedno, a sledeće me je zaprosio - pričala je Goca.

Ona je govorila da joj je Zoran pričao sve i da im je sto puta dolazila i policija kući, ali da se ona dobro snalazila u tim situacijama.

- Nisam tremaroš, a Zorana sam toliko volela da sam bila spremna na sve. Da mi je dao pištolj i rekao: „Sad, kad ovi uđu, ti pucaj - bez razmišljanja bih to uradila. Zoran je često i svojim drugovima pričao o mojoj hrabrosti i snalažljivosti. Znao je da kaže: Kad bih rešio da opljačkam banku u Švajcarskoj, nikoga od vas ne bih poveo, samo bi Goca išla sa mnom!

Goca i njena koleginica i prijateljica Zlata Petrović, bile su deo "ekipe" koja je harala Beogradom devedesetih.

Facebook

 

Tanja Vuković

Jedna od onih devojaka koje su delovale kao pristojne cure iz komšiluka bila je i Tanja Vuković. Dobra učenica, duge plave kose, devojka s osmehom devojčice zavela je Gorana Vukovića Majmuna, ozloglašenog ubicu Ljubomira Magaša - Ljube Zemunca.

Tanja je važila za skromnu i povučenu devojku i njihova veza je bila šok za sve koji su ih poznavali. Goran je veoma često u društvu pokazivao svoju naklonost prema simpatičnoj plavuši. Obasipao ju je parfemima, firmiranom garderobom, skupim cipelama i zlatnim nakitom. Udajom se Tanja potpuno povukla iz gradskog života. Ubrzo je rodila devojčicu, koja je imala samo nekoliko meseci kad je ostala bez oca.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Dara Bubamara

Među pevačicama koje su imale veze sa opasnim momcima je i Dara Bubamara, bivša supruga Lazara Dugalića Lakija. Laki je svojevremeno bio uhapšen zbog umešanosti u poslove nemačke i austrijske auto-mafije. U prvi mah, Dara je sve demantovala i govorila da su sve priče izmišljotine.

Kasnije je priznala istinu kada je javni tužilac grada Bohuma potvrdio da se Laki nalazi u istražnom zatvoru. Veliko venčanje javnost nikada nije videla jer su, u vreme kada najavljivano, Dara i Laki već bili u braku, a spekulisalo se da su se venčali zbog papira jer je Laki imao nemačko državljanstvo, koje je Dari odgovaralo zbog ugovaranja nastupa.

UZELA IM SVE PARE! Kraljica narodne muzike ojadila vladare podzemlja na kocki, u pitanju su milioni!

Komentari (0)

Loading