NISU TO KOMPLEKSI! Toni Cetinski se podvrgao transplantaciji kose, a razlog zbog čega je to uradio seže u njegovu daleku prošlost!
Hrvoje Banić

Pevač Toni Cetinski već dugo planira da uradi transplantaciju kose, a u taj proces se napokon i otisnuo. On se podvrgao pripremama i prvim korekcijama kako bi u novu godinu ušao sa novom frizurom.

Toni je oduvek bio esteta i vodio računa kako se i na koji način pojavljuje u javnosti. Nije imao komplekse zbog dubokih zalizaka i ćelavosti, ali je želeo to da koriguje. Uvek je govorio da čovek u 21. veku može mnogo toga da promeni i popravi na sebi, pa zašto ne bi. Svi su ga podržali u tome, naročito supruga Dubravka. Pandemija korona virusa i sve što se događalo vezano za mere malo su usporili ostvarivanje njegove želje, ali nikada nije odustao od te ideje - kaže izvor za pomenuti list blizak pevaču i dodaje:

Hrvoje Banić

 

- Između ostalog, čekao je povratak dokorke u Hrvatsku sa kojom se dogovarao oko transplatacije. U jednoj privatnog klinici se odlučio da to uradi, i tamo su mu u detalje opisali kako će izgledati proces. Ono što je on nama prepričao jeste da se to radi specijalnim instrumentom kojim se prođe oko folikula i bez oštećenja istog oslobodi se koža. Na taj način folikuli se mogu nesmetano izvaditi i implantovati u regiju gde je kosa proređena ili potpuno izgubljena. Način na koji se kosa implantuje je jednostavniji jer se folikul koji je već pripremljen ubaci u takozvani „usađivač“. To je instrument vrlo sličan olovci. U toku procedure transplantacije kose pacijentu se izvadi krv u epruvetu koja se zatim podvrgava proceduri. Pri određenom broju obrtaja i određenom vremenu u centrifugi, izoluje se krvna plazma obogaćena trombocitima. On se nada da će uspeti iz prve jer ipak i tu ima određeni procenat uspešnosti, ali svakako i da ne uspe iz prve neće odustati - dodaje izvor.

Da su ovi navodi tačni potvrdio je i sam Toni, koji je na društvene mreže okačio fotografiju iz bolnice gde preko glave ima “pripremnu foliju” i istakao:

- Već dugo sam imao želju da odem na transplantaciju kose i srećan sam što zbog toga nisam morao da otputujem izvan granica “lijepe naše” jer je doktorka i stručnjak za kosu u tom području uverljivo najbolja. Ona je deo organizacije svetskih stručnjaka i jako se radujem rezultatima - napisao je Toni.

Da je ushićen kao malo dete potvrđuje izvor, a njegov prijatelj:

- Ovo mu je zaista jedna avantura, naročito što je na kompjuteru mogao da vidi grafički urađen portret sa svojim likom i novom frizurom nakon transplantacije. Jedva čeka da vidi rezultate i nada se da će u novu godinu ući sa novom frizurom. On ovaj poduhvat ne krije i sigurno će jedva čekati da pokaže sebe u novom svetlu svim fanovima - ističe izvor.

Foto: Alo.rs

 

 

Prema rečima izvora za pomenuti portal, Toni je želeo da se podvrgne transplantaciji kose još pred venčanje sa 15 godina mlađom Dubravkom, ali okolnosti su htele drugačije.

- Toni je inače neko ko redovno odlazi na tretmane i masaže, bitno mu je da izgleda zdravo i negovano. Ne preteruje u tome, ali vodi računa. Želeo je pred crkveno venčanje koje se odigralo u septembru, ali doktorka nije bila u zemlji i postojala je bojazan da se jedan deo kosi “primi”, drugi ne zbog čega je ipak odlučeno da se to uradi nakon venčanja - kaže izvor.

UMRO JE SAM I ODBAČEN OD SVIH! Čuveni muzičar bio je član Ekatarine Velike, prva osoba zaražena hivom u Jugoslaviji, a preminuo je na užasan način!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading