OTKRIVENA TAJNA STARA 17 GODINA! Zbog ovog Joksimovićevog katastrofalnog poteza pesma Lane moje nije pobedila na Evroviziji!
Vladimir Marković

Srbija definitivno nikad neće zaboraviti da je upravo Ruslana "krivac" za to što je tadašnji predstavnik Srbije i Crne Gore, Željko Joksimović ostao "kratkih rukava", te je osvojio tek drugo mesto.

Producent i menadžer Saša Mirković otkrio je dugo čuvanu tajnu zbog čega Joksimović tada nije osvojio prvo mesto. Kako kaže, krivac je isključivo sam Željko.

Printscreen

 

- Nije tajna da sam 2004. godine bio sa Joksimovićem u Istanbulu što on ističe često. Željko nije osvojio Evrosong samo iz jednog razloga, zato što je dozvolio da dođe sa Ruslanom u pratnji na naše završno veče. Samo iz tog razloga, to su ta dva poena koja smo izgubili. Mi smo napravili feštu u Istanbulu, doveli smo i trubače iz Vranja, bili smo najveći favoriti pored Ruslane. Tu se mešala i politika. Zamolio sam Željka da ne dovodi nikoga od ukrajinaca, tu je on napravio grešku. Da nije to uradio, uzeli bismo pobedu - ispričao je Mirković gostujući u emisiji na jednoj televiziji.

Alo

 

Istakao je da podršku RTS-a nisu imali, te da su usled toga imali razne sukobe.

- Onda smo se vratili, izašli smo pred naše beznađe u Srbiji. Imali smo raznorazne sukobe, iz RTS nisu hteli da nas podrže - rekao je Mirković.

Podsetimo, pre tačno 17 godina pevač Željko Joksimović takmičio se sa pesmom "Lane moje" na muzičkom takmičenju "Pesma Evrovizije" u Istanbulu gde je osvojio drugo mesto.

INTIMNE SCENE SA DVE DEVOJKE! Žene su poludele za ovim glumcem!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading