JOVANA OBJAVILA USPOMENU IZ PORODILIŠTA! Jeremićeva raznežila sve emotivnom objavom sa ćerkicom, voditeljku u ovakvom izdanju nikada niste videli!
Promo

Poznato je da voditeljka Jovana Jeremić svoj privatan život trasnarentno prezentuje na društvenim mrežama i ne libi se da pokaže svaki detalj, pa je tako bilo i ovoga puta.

Naime, ona je nedavno sve raznežila kada je objavila na Instagramu uspomenu iz porodilišta, kada je tek rodila ćerkicu Leu.

JOVANA OBJAVILA USPOMENU IZ PORODILIŠTA! Jeremićeva raznežila sve emotivnom objavom sa ćerkicom, voditeljku u ovakvom izdanju nikada niste videli!

Printscreen

 

Na ovoj fotografiji Jovana je nasmejana i srećna, dok Lea mirno spava na njenim grudima.

-  Naša prva fotka 24.8.2018. Moj brat je pronašao sliku i poslao mi. Lea. Od prvog momenta kada je došla na svet bila je moja. Kada su je prislonili na moje grudi, nije plakala. Odmah me je prihvatila kao da se znamo već tri života. Nikada me nije namučila, a mogla je. Nas dve smo izgurale sve. I tek ćemo. Naša granica je nebo. Samo hrabro. Znaš kako mama kaže: “Mommy loves you the most, Lea (Mama te voli najviše, Lea)” - napisala je voditeljka u dirljivoj objavi.

SADA JE SVE JASNO! Halid Muslimović otkrio tajnu dobrog izgleda, ovo pevač radi svako jutro da bi održavao mladolikost!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mile jevtić

26.11.2021 13:23

Ovu voditeljku bi trebalo zabraniti na svim televizijama.....strašno je njeno ponašanje i neprofesionalnost!! Ništa gore nisam video decenijama!