PIJANI IDIOTI Barbara Bobak progovorila o sukobu Darka i Uroša Živkovića, nakon čega je ona završila u bolnici!
Printscreeen/Kurir TV

Sredinom oktobara domaće medije je obišla vest o fizičkom obračunu pevača Darka Lazića i Uroša Živkovića i to, kako je preneto, zbog folkerove ljubomore.

Tada se pisalo da je Darku navodno zasmetalo to što je Uroš flertovao sa njegovom emotivnom izabranicom Barbarom Bobak, a sada je konačno i pevačica progovorila o ovom incidentu.

Foto: Ataimages

 

- Ja sam Uroša videla samo na pet sekundi. Prišao je stolu, javio se i to je to. Da li su njih dvojica posle imali neku svađu, ja to ne znam jer nisam bila tu uopšte. Ja sam otišla u sobu po stvari, tako da, šta god da se tu izdešavalo, desilo se dok sam ja bila u toj sobi - ispričala je Barbara za "Hype".

- Da li su se njih dvojica svađali ili šta god, nemam pojma. Kad sam sišla, videla sam njih trojicu-četvoricu kako stoje zagrljeni i pomislila: "Pijani idioti". Prišla sam im i rekla Darku: "Idemo kući, dosta je". Što se toga tiče, zaista nemam pojma šta se desilo. Moraćete Darka to da pitate - dodala je Bobakova, koja je nakon haosa u gorepomenutom incidentu završila u bolnici sa kragnom oko glave.

BONUS VIDEO: 

OGLASIO SE HASAN DUDIĆ NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Korona mi je uništila vitalne organe!

Komentari (0)

Loading