OGLASIO SE HASAN DUDIĆ NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Korona mi je uništila vitalne organe!
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Hasan Dudić sedam meseci posle velikih problema sa koronom, kada je, uz obostranu upalu pluća, završio na kiseoniku i ležao u bolnici 11 dana, ponovo je morao da bude hospitalizovan.

Srećom, sada znatno kraće, i, po njegovim rečima, nije se desilo ništa dramatično.

- Imam već duže vreme neurološke i srčane probleme, i hipertenziju - otkriva Dudić.

- Otišao sam na preglede na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, koji je najbolji u Evropi, pod vođstvom gospodina Milovana Bojića. To su toliko ljubazni i fini doktori, uvek spremni da pomognu. Oduševljen sam. Kad kod njih uđeš, kao da si u svemirskom brodu. Toliko gostoprimstvo, tako paze bolesnika, svaka im čast. Nisam ni osetio ništa, a završili smo veliki posao.

Dudić je bio u bolnici dva dana. Lekari su, kako kaže, uvideli masnoće, očistili i uklonili tegobe:

OGLASIO SE HASAN DUDIĆ NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Korona mi je uništila vitalne organe!

Alo.rs

 

- Nema potrebe za operacijom. Snimaće mi 13. decembra vratni deo, posle ću nositi holter, postoji čitav program.

Upitan da li i u kojoj meri sve to ima veze sa svim onim što ga je proletos zadesilo, Hasan kaže:

- Ima korona udela u ovom sada, sigurno. Verujem u medicinu, vakcine su uvek bile tu da bi se ljudi zaštitili. Dogodi se, od 1.000 ljudi, kod 10 da im ne odgovara, i da se pojavi kontraefekat, da neko umre. Korona je veštačka tvorevina, osetio sam je na svojoj koži.

- Nanela mi je razaranje bubrega, srca, pankreasa, mokraćnih kanala, glave... Rekli su mi da mi je, jedno vreme, srce bilo na udaru, ali, bogu hvala, nekako se smirilo.

Vest o novim Dudićevim zdravstvenim problemima se proširila po medijima posle njegove slike na "Instagramu" u pidžami, u bolničkom krevetu.

- Čuo sam se sa jednim drugom, u vezi mog Centra za ljudska prava. On kaže: "Nešto mi zvučiš kao da me lažeš, da nisi u bolnici". Ja mu kažem: "Ma, idi u vražju mater, imam zakazano". Slikam se i napišem "Danas, Institut Dedinje", i to je odmah uzelo maha.

BONUS VIDEO: 

VERICA RAKOČEVIĆ NIKAD ISKRENIJA Iako uživa u braku, svesna je da može da dođe do razvoda!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading