ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U CENTRU SKANDALA! Crnogorcima kriva Srpkinja što su napravili neviđeni propust!
Alo

Stevan Jovetić i nekolicina reprezentativaca Crne Gore su se na jednom okupljanju zarazili koronom, pa je u komšiluku u toku jučerašnjeg dana izbio ozbiljan skandal.

Pvportal.me pisao je da su igrači pokazali neodgovornost jer su bili u provodu u jednom podgoričkom klubu gde su gostovali Aleksandra Prijović i Bane Mojićević, pa je moguće da su tu i pokupili virus.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U CENTRU SKANDALA! Crnogorcima kriva Srpkinja što su napravili neviđeni propust!

ATA Images

 

 - Kako nam je preneo naš izvor iz podgoričkog noćnog Urban koji je bio u tom lokalu, prilikom gostovanja Aleksandre Prijović i Baneta Mojićevića u ponedeljak 8. novembra, bila je prisutna veća grupa reprezentativaca Crne Gore, koji su proslavljali nedavni 32. rođendan Jovetića. Po svemu sudeći o svemu je bio upoznat i stručni štab reprezentacije, jer su fudbaleri ostali do duboko u u noć. Na žalost, kasnije se ispostavilo da je među gostima bilo inficiranih, sa kojima su naši fudbalski asovi došli u kontakt -  piše ovaj portal, navodeći da je FSCG pokušao da zataška ovaj slučaj.

Pored Jovetića zaraženi su bili  Marušić, Kosović, Nikola Vukčević, Šćekić, Mugoša i Vešović.

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA! Veliki broj sveštenika na Marinkovoj sahrani svima je privukao pažnju, a pevač je učinio nešto predivno za srpske svetinje!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading