SAOBRAĆAJCI ME TERAJU DA DUVAM! Nataša Bekvalac priznala: Trezna i pijana pravim ista s*anja!
Photomaster

Lepa Novosađanka je sada za Alo! progovorila o svom emotivnom statusu, o psihoterapijama na koje godinama odlazi, ali i o porocima.

- Mnogi neće verovati, ali ja do svoje 30. godine nisam zapalila cigaretu, ni pila alkohol, zato sam sad sve nadomestila - kroz smeh je rekla pevačica, i dodala:

- Nikada se nisam napila, poznajem svoje telo i meni je tri pića dovoljno da se opustim, po prirodi sam veseljak, tako da i kada popijem ne pravim ništa veće ludosti nego kada sam trezna - priznala je Nataša, i otkrila da joj, kada je zaustave, saobraćajci ne gledaju kroz prste zato što je javna ličnost.

SAOBRAĆAJCI ME TERAJU DA DUVAM! Nataša Bekvalac priznala: Trezna i pijana pravim ista s*anja!

Photomaster

 

 

- Uglavnom kada me zaustave, teraju me da duvam, ali kada pijem ne vozim, tako da nikada nisam imala problema sa alkotestom - rekla je Nata koja, iako na poslovnom planu ređa uspehe, priznaje da u ljubavi nema sreće.

- Jako bih volela da sam zaljubljena, ali toliko dugo nisam da već brinem da nešto nije u redu sa mnom. Baš sam se požalila svojoj terapeutkinji pre nekoliko dana, treća će godina kako sam sama - iskreno je ispričala Bekvalčeva, koja tvrdi da je psihoterapija neophodna, iako je u našem narodu još uvek nedovoljno zastupljena.

U životu ne volim da brzam

Nataša je priznala da iako je uveliko završila pesmu i spot za singl „Tajne“, još uvek čeka pravi trenutak da je objavi.

- Razmišljam kada je pravi momenat da objavim „Tajne“, letnji je spot pa mi nije za ovo vreme, ni sa čim u životu ne žurim, pa neću ni sa tim.

- U Srbiji ima dosta tabu tema, ja pripadam civilizovanom delu stanovništva i smatram da je psihoterapija stvar higijene. Kao što se kupate, tako treba da vodite računa i o svom mentalnom zdravlju. Kod psihoterapeuta idem jako dugo, žena sam iz javnog posla, oko mene su razne energije i pritisci, a imam u planu da još dugo ostanem zdrava - poručila je pevačica, koja ističe da je nakon višedecenijske karijere sigurna u sebe i svoj rad.

SAOBRAĆAJCI ME TERAJU DA DUVAM! Nataša Bekvalac priznala: Trezna i pijana pravim ista s*anja!

Instagram

 

- Odavno nemam potrebu da se dokazujem, dobro radim svoj posao. Uspeh može da se dogodi svakome, ali trajanje je stvar kvaliteta - rekla je ona za kraj.

HOSPITALIZOVAN LJUBIVOJE RŠUMOVIĆ Dečiji pesnik zaražen koronavirusom

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading