JA SAM NJEMU POTREBNA, ON MENI NE Jovana Jeremić brutalno spustila Sašu Vidića nakon javnih prozivki na njen račun!
Promo

Jovana Jeremić bila je šokirana kada ju je Saša Vidić izvređao i rekao da je Miljana Kulić psihički normalna u odnosu na nju!

- Jovani je krivo što je Vidić počeo da je proziva na svakom koraku, a bili su baš dobri. On joj je često davao i savete u modnom smislu. Kada većina nije htela da gostuje kod nje, on je dolazio, zato joj je žao. Kada se posvađao sa Cecom ona je stala na njenu stranu, jer smatra da ne treba javno da je pljuje. A kada je videla nedavno da je Saša opet opleo po njoj i uporedio je sa Miljanom Kulić, baš je poludela. Rekla je da joj je žao što je Vidić propao i što je toliko nesrećan, pa umesto da reklamira svoju modnu liniju, mora da komentariše nju. Čak je rekla da je spremna da ga pozove u emisiju, ali da zna da on nema herca da se sa njom i suoči - objašnjava za Star.

 

 

Jovana se nije potresla zbog uvreda

- Jovana se nije mnogo potresla zbog uvreda, ali je rekla prijateljima da bi Saša trebalo da potraži lekarsku pomoć! Ona se nada da on ima ljude koji ga vole i da će ga poslati u neku ustanovu da izleči živce. Njoj je ispod časti da ga komentariše. To je sve ispričala u šminkernici dok se spremala za emisiju i sve kolege je slatko nasmejala - kaže izvor.

 

 

- Saša je sve u pravu, apsolutno je sve tačno što je rekao. Ništa ja tu ne bih dodala. Bitno da je on zdrav i da njemu ne treba nikakva hospitalizacija i zatvaranje u neku ustanovu. Zaista, da komentarišem Vidićeve izjave, nemam vremena, ja radim, a besposličari neka se bave mojim likom i delom. On nije moja priča, ja njemu trebam, ne on meni - rekla nam je Jovana.

ŽENI SE DARKO LAZIĆ?! Barbara otkrila i spisak gostiju, evo da li će pozvati Anu Sević i Marinu Gagić!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Rada

04.11.2021 12:40

Čovek je u pravu. Bas je bolesna. Stvarno bi trebala otici do kakvog psihijatra jer je totalno skrenula. Koliko televizija, koliko voditelja al ove dijagnoze ljudi nisu docekali. Sta bi ona kad bi bila neka riba a ne taj patuljak. Pa zena 5 jastuka daje na stolicu, da bi se videla za stolom. I to pikavac se nesto dize. Narod kaze: cega se pametan stidi, time se lud ponosi. Pod hitno hospitalizacija.

momci

04.11.2021 12:48

Ko je taj Vidic, sta on radi dali u opste nesto radi 😂😂😂😂🤮🤮🤮

Milica

04.11.2021 14:43

Lepo mu je rekla. On zivi od oblacenja ovakvih zvezdica, dakle one su potrebne njemu jer on zivi od njih, a ne on njima dok ih on vredja i pljuje. Mislim da ce ovaj covek umreti u bedi, osim ako ne naje nekog bogatog partnera.

Smiljana

05.11.2021 08:14

Nevidjena glupaca koju samo Zeljko Mitrovic moze da zaposli.