NIJE SVAKO DOBRODOŠAO! Laća zvao samo tri osobe sa estrade na pomen Marini Tucaković, a sada je konačno otkriveno i zbog čega!
Foto: ATA Images, Instagram

Prošlog petka na Novom groblju održan je pomen povodom 40 dana od smrti Marine Tucaković. Na groblje su prvi došli sin Laća i muž Futa, a ubrzo za njima stiglo je još nekoliko članova najbliže familije.

Naime, od estradnjaka ovog puta nije bilo ni traga ni glasa jer je Marinin sin navodno rekao svim pevačima koji su ga zvali da želi da to bude intimni čin, te da ne dolaze na groblje.

- Mene je Laća pozvao i rekao mi kada daju 40 dana, tako sam saznao i došao. Video sam da su pored mene bili samo Jelena i Žika iz Zane, ali to je Laćina želja. Koga je hteo da pozove, on je pozvao. Ne bih ja tu ništa više komentarisao, tako je kako je - rekao je kratko Karamela za Svet, dok je Žika iz Zane odbio da kaže ko ga je zvao na pomen.

NIJE SVAKO DOBRODOŠAO! Laća zvao samo tri osobe sa estrade na pomen Marini Tucaković, a sada je konačno otkriveno i zbog čega!

Printscreen

 

Kako se šuška, ogorčen zbog pojedinih pevača koji su se kao miševi razbežali kada se njegova majka razbolela, Laća je okrenuo novi list. Dok se sprema da iznese istinu u javnost i otkrije koje sve od pevača ostao dužan pare njegovoj majci, strogo je naredio ko sme, a ko ne da dođe na Marinin grob.

- Laća je u kontaktu s nekoliko Marininih dobrih prijateljica, pa im je rekao da neće nijednu pevačicu da vidi na groblju. I dalje je ljut i zapretio je da će svakog ko se pojavi nenajavljeno oterati. Ta informacija se pronela i po estradi, pa zato niko nije došao. Pojavila bi se još jedino jedna naša poznata pevačica da je bila u zemlji tada i niko više od pevačica - kaže Marinina prijateljica koja je bila na groblju.

OVO JE MUŽ BRANKE KATIĆ! Ne živi u Srbiji, nikada ga nismo videli u javnosti, a mnogi su ga gledali kao da je sa druge planete!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading