OVO JE MUŽ BRANKE KATIĆ! Ne živi u Srbiji, nikada ga nismo videli u javnosti, a mnogi su ga gledali kao da je sa druge planete!
ATA Images

Sa njim ima dva sina - Luja, koga zanima režija, i Džoa, koji ima talenta za glumu. Glumica je u intervjuu za domaće medije otkrila da je zbog poslovnih obaveza nedavno više bila u Beogradu nego u Londonu i da ima u planu da se sada posveti svojoj karijeri, nakon što je sinove izvela na pravi put.

- Ove godine sam više u Beogradu nego u Londonu. Moj stariji sin Lui dolazi da volontira sad na filmu Koste Đorđevića koji radimo u avgustu. Džo još ima dve godine srednje škole, ali voli Beograd i evo dolazi on sa mnom u avgustu. Mislim da je sad neko vreme kada su moja deca dovoljno velika da mogu da viđaju svoju mamu malo manje, a sve ove poslovne prilike koje mi se ovde otvaraju su uzbudljive. Sada je dobro vreme da se vratim svojoj karijeri - rekla je Branka tad.

OVO JE MUŽ BRANKE KATIĆ! Ne živi u Srbiji, nikada ga nismo videli u javnosti, a mnogi su ga gledali kao da je sa druge planete!

Inače, kako je lepa glumica ranije istakla njena kuća u Londonu je uvek puna i stalno joj dolaze gosti iz Srbije i inostranstva, a suprug Džulijan se često šali kako je uz nju dobio i "paket Srba."

- Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta - nasmejano je izjavila glumica jednom prilikom.

Džulijan se zapravo ne eksponira u javnosti, a Branka je svojevremeno ispričala kako ga je upoznala i u njega se zaljubila u britanskoj prestonici.

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda - između ostalog je rekla svojevremeno i dodala:

- Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

OVO JE MUŽ BRANKE KATIĆ! Ne živi u Srbiji, nikada ga nismo videli u javnosti, a mnogi su ga gledali kao da je sa druge planete!

Printscreen

 

Branka je jednom prilikom ispričala anegdotu o okupljanju cele njene porodice, kojem je po prvi put prisustvovao i Džulijan.

- Džulijan je u Beograd došao u Beograd kao vegeterijanac, pa je moja majka spremila posne i mrsne sarme. Katićima je to baš bilo čudno, sećam se da su gledali kao da je sa druge planete dok je jeo posnu sarmu - priznala je Branka. 

BONUS VIDEO: 

DOŠLA NA POGREŠNU SVADBU! Neviđeni peh Goce Božinovske, pevačica htela u zemlju da propadne!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading