VALENTINU LINČUJU ALBANSKI MEDIJI Srpska misica uputila javno izvinjenje i do detalja opisala šta se desilo: Sve je bila zamka!
Foto: Printscreen/instagram

- Sigurna da je sve bila zamka i da je sve bilo smišljeno, iz razloga što kada su njihove slike sa tri prsta izašle na portalima, one su me blokirale. Počele su da mi stižu pretnje, ugasili su moj Instagram profil da ne bih mogla da postavljam taj sadržaj, dok su one sadržaj koji su one imale dan po dan plasirale, kako bi ispalo da sam ja konstantno pokazivala to i dičila se s tim i ponižavala svoju zemlju. To je sve planski.

VALENTINU LINČUJU ALBANSKI MEDIJI Srpska misica uputila javno izvinjenje i do detalja opisala šta se desilo: Sve je bila zamka!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Njihovi mediji mi smeštaju, pišu kako sam ih molila da pokažu tri prsta, kako sam plakala, gase mi profil kako ne bih mogla ja da prikažem svoj sadržaj... Sada nemam kako ni da dokažem ni da pokažem narodu da nisam samo ja ta.

- Upala sam u zamku - sada proživljavam pakao.

Šta je sve Valentina rekla o ovom skandalu, možete pogledati u videu ispod teksta.

SVI OSTALI U ŠOKU Tamara Đurić ima specijalni metod za smirivanje ćerke, nećete verovati šta je u pitanju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
boki

28.10.2021 12:50

Kako su nase misice naivne kad ih navuku albanske misice to je pokazatelj kako se od od detinjstva deca yce da vole svoju zemlju a nase moraju da prime veliku kritiku