SVI OSTALI U ŠOKU Tamara Đurić ima specijalni metod za smirivanje ćerke, nećete verovati šta je u pitanju!
E stock

Posle nekoliko odlaganja, starleta i bivša voditeljka Tamara Đurić konačno se venčala sam svojim izabranikom, Nikolom Kačarevićem, sa kojim je početkom godine dobila i ćerkicu.

Mami i ćerki je ovo poseban dan. Naime, Tamara se na isti dan i udala i krstila ćerku, a sve je iznenadila odluka da joj daju isto ime - Tamara.

Printscreen

 

Plan je bio da se venčanje održi još prošle godine ali zbog korone je otkazano, iako su čak i pozivnice bile poslane zvanicama. Ekipa emisije “Paparaco lov” ispratila je ovaj važan dan i zabeležila kadrove koje do sada nismo mogli videti.

Printscreen/PaparazzoLov

 

Venčanje i krštenje devojčice održali su u Hramu Svetog Save, a mala Tamara se u jednom trenutku veoma uznemirila. Međutim, majka uvek najbolje zna kako da smiri svoje dete, pa je Tamara brzo skinula skupoceni sat sa svoje ruke i dala ga devojčici da se igra. Malu Tamaru je to zaista smirilo i odmah je prestala da plače.

Nakon ceremonija mladenci i gosti su se uputili na ručak u jedan restoran na Skadarliji.

DUGUJU MI SIGURNO 500.000 EVRA! Hasan Dudić besan na Sašu Popovića, "Grand" zloupotrebio njegova autorska i izvođačka prava!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading