OGROMNO DVORIŠTE, BIBLIOTEKA I SKUPOCENI NAMEŠTAJ! Zavirite u luksuzni dom Goce i Raše, vodili su računa o svakom detalju, a kuhinja oduševljava! (FOTO)
FOTO: Alo Nenad Vujanović

Dom Goce Tržan, njenog izabranika, bubnjara Radomira Raše Novakovića i ćerke Lene nalazi se u opštini Rakovica na Miljakovcu i tročlanoj porodici pruža izuzetan komfor.

Posle više od deset godina, koliko je sa ćerkom provela na Mirijevu, Goca Tržan odlučila je da se iseli iz stana koji je sa njenim ocem rijaliti igračem Ivanom Marinkovićem otplaćivala. Razmišljala je da li da novac koji je od zarade na nastupima odvajala sa strane uloži ponovo u kupovinu nekretnine u zgradi, međutim, u dogovoru sa mužem odabrala je da ipak pazari kuću.

Trospratnica okrečena u belo odmah joj je zapala za oko, a posebnu pažnju privuklo joj je prostrano travnato dvorište.

Kuća poseduje i tri spavaće sobe, kuhinju, dva kupatila, veliki dnevni boravak, trpezariju, dok je u suterenu smešten Rašin muzički studio. Lena, Gocina ćerka, je prilikom zahtevnog renoviranja dobila znatno veću sobu od one koju je imala u stanu, te neometano može da gosti drugarice, dok pevačica na raspolaganju sada ima deo za šminkernicu.

Omiljeni kutak pored šminkernice i bašte za Gocu je biblioteka. Obožava da čita, a poslednjih godinu dana krenula je i sa učenjem stranih jezika. Nije tajna da je Tržanova vrsna domaćica, koja ne beži od kućnih poslova, stoga joj ni odlazak u kuhinju nije stran. Tamo priprema lazanje, vafle, biftek, lovačke šnicle, roštilj, a ume i da umesi domaći hleb. Jednom prilikom, a za svoj vlog ona je usnimila kuhinjske fioke u kojima precizno raspoređene drži začine i namirnice. Baš onako kako i treba da bude u kuhinji jedne kuvarice sa iskustvom.

Dok Goca radi u kuhinji i po kući njen suprug zadužen je za košenje trave i uopšte uređenje dvorišta. Mala zelena oaza zaklonjena je od radoznalih pogleda te muzička zvezda može u miru da se opusti posle napornog dana.

NAKON ŠTO JE HITNO HOSPITALIZOVAN! Oglasila se ćerka Miše Kovača i otkrila njegovo zdravstveno stanje!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
ja

25.10.2021 13:31

Niste vi videli luksuz kad za ovo kazete da je.

Sara

25.10.2021 14:49

@ja - Svako ima svoj ukus a kod njih je sve namešteno da bude prijatno i sviđa mi se opuštenost. Bila sam poslovno i sve pohvalno mogu napisati.

MonteDushano

25.10.2021 14:42

Sve izgleda sasvim normalno i čak obično.