NEKADA JE BILA VELIKA ZVEZDA! Nada Obrić danas jedva preživljava od penzije, ni račune ne može da plati!
Alo

Pevačica Nada Obrić otkrila je pre nekoliko godina da je zvanično u penziji, međutim uz to je dodala i da su njena primanja izuzetno mala.

- Da, stekla sam penziju. Fenomenalnu! Godinama sam radila u sarajevskoj opštini kao pravnik, godinama sam držala kozmetički salon i plaćala sve što treba, decenijama sam sebi uplaćivala doprinose. Sve regularno! A sa penzijom koju sam stekla za sve ove godine rada ne mogu da platim ni infostan. Da mi nije dece da pomognu, ne bi mi bilo lako - izjavila je Nada Obrić jednom prilikom i  dodala:

- Ne nisam razočarana i ogorčena. Bruka i sramota, ali tako je.

Alo

 

Podsetimo, jednom prilikom je političarka Jelena Trivan otkrila da je pevačica Nada Obrić odgajila njenu najbolju drugaricu kada je ostala bez majke.

- Prvi put sam sada upoznala Nadu. Ona je odgajila moju najbolju drugaricu, koja je ostala bez majke. Sve što zna u životu naučila je od nje. O Nadi su muškarci maštali kada je bila mlađa. Iznajme kran i uskoče na njenu terasu, ako neće da im se javi na telefon. U vreme fiksnih telefona, čovek koji je zaljubljen u nju, ode u Australiju gde je ona tada nastupala, zove sve iz imenika sa srpskim prezimenima i pita gde ona tačno to veče peva u Australiji kako bi otišao da je vidi. Ona je toliko fatalna žena i ta poćerka je sve naučila od nje. I ovo vam je poklon od nas dve - rekla je Jelena, na šta se Nada nadovezala.

Foto: Printscreen

 

- Ovo je nešto najdivnije, Maja i Saška su rođene sestre. Zaista sam ih odgajila od srca, jer su ostale bez majke. Maja je bila najslađa. Ipak su to deca koju ja nisam rodila, a tako da pričaju o meni - rekla je Obrićeva i krenula da plače, kao i svi u studiju.

PUCAO IZ KALAŠNJIKOVA Alek Boldvnin je ubio koleginicu sa seta, a Bogdan Diklić je doživeo sličnu stvar!

Komentari (1)

Loading
cccc

23.10.2021 12:04

Kako ona da ima penziju kada nikada nije radila.