PUCAO IZ KALAŠNJIKOVA Alek Boldvnin je ubio koleginicu sa seta, a Bogdan Diklić je doživeo sličnu stvar!
Foto: Youtube/Printscreen

Alek Boldvin ubio je svoju koleginicu Halinu Hačins na snimanju, a određeni detalji povezuju ga sa našim velikim glumcem Bogdanom Diklićem.

Glumca je ova tragedija veoma potresla, međutim, iako je ovo ušasan događaj, činjenica je da se na setu dešavaju tragedije i teške povrede. Tako je opšte poznat događaj kada je 2009. godine, na snimanju filma Bogdan Diklić ispalio rafal iz kalašnjikova, a jedna od ispaljenih čaura pogodila ga je u levo oko nakon čega su mu kolege odmah pružile pomoć.

Diklić u ovom filmu igra vojnog zapovednika, a nesreća se dogodila u sceni u kojoj puca iz „kalašnjikova“ sa manevarskom municijom. Diklića su glumac Tihomir Stanić, direktor Slobodan Pavićević i reditelj Goran Marković odmah prevezli u bolnicu u Prijedor, nakon čega je odveden u Banjaluka, pa poslat na VMA.

Iako je ova povreda bila teška, glumac se izvukao. Ipak činjenica da je iz pištolja pucao tokom snimanja filma, postavlja ga u slične okolnosti kao glumca Aleka Boldvina, a jedina razlika, koja je definitivno i najrelevantnija, jeste činjenica da je Diklić pogodio sebe, dok je Alek ubio koleginicu, te je pitanje kako će ovaj veliki holivudski glumac izdržati moralnu krivicu.

UDAJE SE I NAJSTARIJA SESTRA RODIĆ! Zlata Petrović sinu i snajki sprema svadbu za pamćenje!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading