NAŠAO SAM NINA U SVINJCU Kristijan Golubović otkrio šokantne detalje o poznanstvu sa pevačem!
Foto: Printscreen/instagram

Amir Nino Rešić umro je pre tačno 14 godina, a njegove pesme i danas svi slušaju. Iza sebe je ostavio naslednicu Sandru Rešić koja je takođe pevačica, a trenutno i rijaliti učesnica.

Jednom prilikom Kristijan Golubović je pričao o svom poznanstvu sa Ninom. Rešić je u jeku slave dostigao sam estradni vrh i bio najbolje plaćen pevač, ali lični i porodični problemi uticali su na to da njegova karijera krene nizbrdo.

NAŠAO SAM NINA U SVINJCU Kristijan Golubović otkrio šokantne detalje o poznanstvu sa pevačem!

Printscreen

 

 

- Rešićkinog oca sam našao bačenog u svinjcu. Ja došao kao klinac, autoritet, i kažem: 'Šta čoveka maltertirate?!', jer sam ja imao nešto protiv tog jednog. Slagaću, Ćuprija ili Paraćin, tu je negde neko selo bilo... Bila je malo tada i ratna kima, i hteli da ga omalovaže, čovek ode i pevao... Kaže: 'Ja bih da idem', 'Kako da ideš, bato? Mikrofon u ruke!' Grogoću svinje, čoveku stvarno bilo neprijatno. Preplašio se, neka žena javi, društvo sedelo sa mnom. Javili, kaže: 'Treba jednom čoveku', 'Ko je?', 'Nino'... Dotrčim, povadimo pištolje, pitamo gde je čovek, a on u svinjcu tamo... Pevao, pa ga vratili nazad u svinjac. Spasao sam ga od poniženja i svega - izjavio je Kristijan tokom boravka u "Zadruzi".

NAŠAO SAM NINA U SVINJCU Kristijan Golubović otkrio šokantne detalje o poznanstvu sa pevačem!

Printscreen

 

Podsetimo, Nino je muzičku karijeru započeo 1991. godine, a njegove pesme su i danas rado slušane. Prvi album izdao je 1992. godine i vrlo brzo postao velika folk zvezda devedesetih zahvaljujući hitovima kao što su "Usne vrele kao žar", "Udahni duboko", "Donesi divlje mirise"...

Nino je preminuo 2007. godine u 43. godini zbog perforacije pankresa uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola, pisali su mediji.

NEMA GA U PORODIČNOM ALBUMU! Ovo je drugi Terzićev sin, ne voli javnost uopšte, brutalan je frajer, a sada je konačno isplivala i njegova fotk

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoki

18.10.2021 17:57

Zaboravio da kaze sta mu ukrao, tesko onom kome si ti pomogao!