NEMA GA U PORODIČNOM ALBUMU! Ovo je drugi Terzićev sin, ne voli javnost uopšte, brutalan je frajer, a sada je konačno isplivala i njegova fotka!
FK Crvena zvezda

U jednom luksuznom beogradskom hotelu okupilo se društvo iz sveta sporta, ali i estrade, gde je Kostadin venčao svoju izabranicu.

Međutim, mnogi su se tada pitali gde je drugi Terzin sin, Nikša. Porodičan album sa svadbe izašao je u jednom prestižnom nedeljnom magazinu, a svima je bilo šokantno da ni na jednoj porodičnoj fotografiji nije bio drugi Terzin sin.

Povodom tridesetog rođendana Valentine, Terzine snajke, u jednom beogradskom restoranu bio je organizvan rođendanski ručak, čitavo društvo uživalo je u dobroj hrani i atmosferi, a najveće iznenađenje bilo je pojavljivanje starijeg brata Kostadina Terzića, Nikše, koji se godinama unazad ne pojavljuje u javnosti. On je sedeo pored brata i dobro se provodio u odabranom društvu, koje je trudnoj Valentini ulepšalo dan.

Podsetimo, Terzin sin ne želi da se eksponira u javnosti, ali ovog puta zahvaljujući njegovoj sestri Maši, javnost je videla mlađeg Terzića. Postoji samo nekoliko fotki mlađeg Terinog sina koje su se sticajem okolnosti našle na društvenim mrežama i portalima, tako da je ovo retka prilika kad se Nikšina fotografija pojavi negde.

SILVANA JE PODNELA PAPIRE ZA RAZVOD, A ZABAVLJALA SE SA OVIM ČOVEKOM Sestra pokojne pevačice otkrila njene planove pred smrt, s mužem je htela sve da okonča!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading