PREKINUO ĆUTANJE! Marinin sin progovorio o svesci dužnika sa estrade, a radi se o ogromnoj svoti novca!
Printscreen

Kako su pisali mediji, Marina Tucaković je tokom života imala svesku u kojoj je zapisivala ko je koju pesmu od nje kupio, ali i ko joj nije platio, spekuliše se i da cifra dugovanja dostiže i 90.000 evra. Tim povodom oglasio se njen sin Milan Laća Radulović i prekinuo ćutanje o svemu tome.

PREKINUO ĆUTANJE! Marinin sin progovorio o svesci dužnika sa estrade, a radi se o ogromnoj svoti novca!

Printscreen

 

- Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što na našim prostorima je kao kazna za sve one po "kojima se ništa neće zvati". U prevodu - pamtite je po pesmama njenim - napisao je Laća na Tviteru i dodao da pojedini mediji nisu pisali istinu vezanu za njegovu majku povodom priča da je ostavila svesku u kojoj se nalazi spisak dužnika.

- Red je da se oglasim u sitne sate. Sve što ste ovih dana čitali po medijima, a u vezi s mojom majkom i sa mnom, nije istina. Kako nas inače ljudski nagon navodi, od smrti se branimo banalizacijom - sveskom dugova ili pak ikebanom. Estrada Vendetta no me interesa - napisao je Laća između ostalog.

Podsetimo, tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra posle duge i teške bolesti, a sahranjena je u porodičnoj grobnici pored sina Miloša, po njenoj poslednjoj želji.

OVO JE ĆERKA RUŠKE JAKIĆ! Ana ne voli medije, otišla je iz Srbije, bavi se potpuno drugačijim poslom i kažu da je ista majka!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading