POSLUŠALA JE DOKTORA! Marijana Mićić se vakcinisala tik pred porođaj, voditeljka poslala snažnu poruku svima u Srbiji koju treba pročitati!
Foto: Alo.rs

Voditeljka i glumica Marijana Mićić (38) objavila je na društvenim mrežama da se vakcinisala protiv korona virusa iako je u poodmakloj trudnoći.

- Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila - navela je Marijana, koja bi trebalo da se porodi u narednih nekoliko nedelja.- Na kraju moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako, kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku, a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula. Na kraju moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako, kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku, a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula - napisala je na Instagramu, uz sliku sa lica mesta.

Podsetimo, glumica i voditeljka dugo je priželjkivala prinovu, a vest da je u drugom stanju oduševila je sve, a posebno Mićićevu koja ne krije emocije i sreću.

TUŽILA GA JE ZBOG ALIMENTACIJE! Neočekivani obrt u slučaju Emine i Mustafe, pevačicin bivši muž dostavio sudu šokantne dokaze koji joj ne idu u prilog?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading