Emina i Mustafa
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pre nekoliko meseci Emina Jahović iznenadila je javnost otkrivši da njen bivši suprug više od dve godine nije plaćao alimentaciju. Popularna pevačica podnela je i tužbu, ali Mustafa Sandal je vrlo brzo uzvratio istom merom.

U obrazloženju je naveo da je ona bolje zarađivala od njega zahvaljujući kozmetičkom brendu, dok on nije bio u mogućnosti da se bavi svojim poslom zbog pandemije. No, ako je verovati poslednjim informacijama sa Bosfora, priča bi mogla da krene sasvim drugačijim tokom, piše pomenuti medij.

TUŽILA GA JE ZBOG ALIMENTACIJE! Neočekivani obrt u slučaju Emine i Mustafe, pevačicin bivši muž dostavio sudu šokantne dokaze koji joj ne idu u prilog?!

Printscreen

 

Iako je, u ovakvim slučajevima, turski sud obično na strani žene, postupak je zaustavljen. Sandal je u međuvremenu dostavio nadležnima izvode iz banke, a 62 priznanice pokazuju da je Jahovićevoj uplatio ukupno 968.000 turskih lira (oko 92.000 evra). Takođe, posle razvoda je bivšoj supruzi uplatio i 750.000 (oko 71.000 evra) lira za najam vile u kvartu Čibuklu Vadi. Sud je prihvatio Mustafin prigovor i odložio slučaj. Naredno ročište zakazano je za 20. januar.

Emina je u tužbi navela da je „Mustafa preneo svoju nekretninu na majku godinu dana pre razvoda“. Međutim, u službenoj evidenciji nigde se ne pominje ime njegove majke Tulin Ileri, koja je, navode turski portali, prodala svoju kuću u Ulusu dok je par još bio u braku. U to vreme pričalo se da je na Eminin nagovor Mustafa potrošio milion i po dolara na renoviranje objekta i da se njenoj svekrvi to baš nije dopalo.

CECA PONOVO DOMINIRA! Ražnatovićeva se pojavila na snimanju Zvezde Granda u brutalnom stajlingu, a samo jedan detalj na njoj košta 5.000 evra!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading