RAZVELA SE OD OPASNOG MOMKA, PA POSTALA POSLANICA! Evo ko je Nevena Stamenković, modelsica koja je sinoć završila u Lazi Lazareviću!
Alo

Nevena Stamenković Adžemović, nekadašnja članica grupe "Models" oko 21.30 časova završila je u bolnici Laza Lazarević. Nekadašnja pevačica je uz pratnju patrole odvezena u bolnicu Dr Laza Lazarević, a prema neproverenim informacijama bila je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

Nevena je bila udata za Srđana Adžemovića, koji je uhapšen pre sedam godina na Zvezdari zbog nelegalnog posedovanja oružija. Bivšoj modelsici je to tada jako teško palo, pa je u izjavi koju je dala za medije rekla sledeće:

RAZVELA SE OD OPASNOG MOMKA, PA POSTALA POSLANICA! Evo ko je Nevena Stamenković, modelsica koja je sinoć završila u Lazi Lazareviću!

Alo

 

- Ne bih da komentarišem bilo šta što je vezano za moj privatni život, na tu temu više ne želim da pričam.

Poznato je da su se njih dvoje više puta mirili, ali pre par godina su stavili tačku na svoj brak.

Nevena je svojevremeno bila poslanica u Skupštini Srbije kao član stranke Nova Srbija, o čemu se tada naširoko polemisalo u javnosti. Pre par godina se pričalo da je doživela fizičko nasilje od svoje majke u njihovom porodičnom stanu na Novom Beogradu, gde još žive i Nevenin tata i njen sin Rastko, što je bivša modelsica potom demantovala.

Nevena je u grupi Modelsice bila sa svojom sestrom Ivanom, poznatijom kao Sindi, koja takođe nije imala sreće u ljubavi i godinama se bori za starateljstvo nad svojom ćerkom. Nevena je u jednom intervju koji je dala 2018. godine otkrila da njih dve nemaju oca da im finansijski pomogne, ne bi znale kako da prežive:

- Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od te alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu (sestru Sindi). Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila - rekla je tada Ivana.

ANA NIKOLIĆ OBJAVILA POTRESNU FOTOGRAFIJU Pevačica pokazala u kakvom stanju se nalazi, danima prikovana za krevet zbog Marinine smrti! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading