PRVA LAŽNA VEZA U JUGOSLAVIJI Menadžer je spojio Sanju Doležal i ovog košarkaša zbog marketinga, a onda se nešto neočekivano desilo!
Printscreen

Pevačicu grupe "Novi fosili" Sanju Doležal i tragično nastradalog, legendarnog košarkaša Dražena Petrovića upoznao je menadžer Zoran Škugor. Njihova veza je trebalo da bude markentinški trik, međutim, tu se izrodilo nešto više, prenose hrvatski mediji.

Iako su Fosili punili svaku dvoranu, menadžer je navodno shvatio da hitovi nisu dovoljni za ostanak na vrhu. Trebalo je smisliti atrakciju kojom će se privući novinari, a zatim i čitaoci. Jer ti čitaoci su kupovali kasete i ulaznice za koncerte, prenose dalje mediji.

PRVA LAŽNA VEZA U JUGOSLAVIJI Menadžer je spojio Sanju Doležal i ovog košarkaša zbog marketinga, a onda se nešto neočekivano desilo!

Foto: Printscreen

 

Navodno, bio je predlog da je povežu sa nekim s nekim bogatim Arapom, ali Škugor je to odbio jer bi priča završila kao jednokratna vest, a trebalo je nešto o čemu će se pisati u nastavcima. Predložio je Dražena Petrovića i oboje su pristali. Na taj prvi sastanak Sanje Doležal s Draženom došli su mama Biserka i tata Jovan. Sanja je, po uputstvima Zorana Škugora, počela odlaziti na Cibonine utakmice, a on na njene koncerte. Na jednoj od utakmica fotoreporteri su snimali samo nju kako navija za Dražena. Svideli su se jedno drugome, pa su zaista počeli da se zabavljaju. Veza je trajala oko godinu dana, pišu mediji 

- Imala sam tad 22 godine, a u tim godinama kad voliš, stvarno voliš - rekla je pre koju godinu Sanja Doležal.

-Nisu se skrivali od javnosti. Šetali su rukom u ruci, zagrljeni po Trgu... Zagrepčani su im prilazili, govorili da su divan par, želeli im da se venčaju, decu, sreću... Bili su i česti gosti zagrebačkih restorana, kao i kultnog kluba Saloon.

- Dražen je Sanjom bio očaran. Baš kao i ona s njim. Oboje su bili mladi, popularni i slobodni. Devojke su ganjale Petrovića, mladiću saletali Sanju, a oni su te godine živeli jedan za drugog. Znali su da se nose sa teretom slave. Razumeli su se odlično i ljubomori nije bilo mesta. Ali odvojenost je učinila svoje. Dražen je igrao po svetu, a Sanja imala i 200 koncerata godišnje - kaže izvor.

- Emocije su ugasnule, da bi 1986. vezu priveli kraju. I nakon prekida su ostali bliski, i kao prijatelji su išli na ručak. Ostali su u dobrim odnosima i poštovali su se. Šibenčanin je i dalje dolazio na njene koncerte.

Dražen je poginuo u saobraćajnoj nesreći kraj gradića Denkendorfa, a imao je samo 28 godina.

PRVA LAŽNA VEZA U JUGOSLAVIJI Menadžer je spojio Sanju Doležal i ovog košarkaša zbog marketinga, a onda se nešto neočekivano desilo!

Printscreen

 

- Bio je zaista poseban. Strašno sam doživela njegov odlazak. Još mi je teško pomisliti da ga više nema. Sećam se našeg poslednjeg susreta na jednom koncertu - rekla je Sanja.

Pevačica je pravu ljubav našla s Nenadom Šarićem, bubnjarom Novih fosila. O bivšim ljubavima voli reći - U životu moraš poljubiti mnogo žaba da bi došao do princa. Ali to ne znači da je neka ljubav bila pogrešna. Nema pogrešnih ljubavi!.S Nenadom je bila u skladnom braku 18 godina, a 22 godine su bili zajedno.

OBUKAO BODI I NAPRAVIO HAOS! Damiano David okrenuo golu zadnjicu i pokazao tetovažu za kojom su devojke širom sveta poludele!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading