ON TIH 500 EVRA POTROŠI ZA RUČAK Marina Gagić kipti od besa nakon Darkove izjave da je alimentacija prevelika, ne bira više reči!
Printscreen

Marina Gagić tužila je Darka Lazića za alimentaciju, pa potražuje da plaća 500 evra mesečno, a pevač je poručio kako će za decu dati i poslednji dinar, ali kako svi koji su upućeni u priču kažu da je tolika alimentacija preterana.

Kada je ovo čula Marina se iznervirala i prijateljima je navodno rekla kako zna da folker taj novac potroši samo na jedan ručak, a smatra kako bi alimentacija za njegovo dete trebalo da bude manja.

Foto: Alo.rs

 

- Marini nije svejedno što se u javnost iznosi Darkov i njen prljav veš, a zbog nemogućnosti da se njih dvoje dogovore oko deteta, rešila je da ode na sud. Za alimentaciju potražuje 500 evra i s obzirom na Darkovu mesečnu zaradu smatra da to nije puno. Iznervirala se kada je čula šta je on izjavio medijima, jer kako kaže, Lazić ume da tih celih 500 evra potroši na jedan ručak sa prijateljima, pa tada ne komentariše - poručio je izvor upućen u celu priču.

Podsetimo, Darko je nedavno poručio kako Marini neće dozvoliti da ima psolutno starateljstvo nad sinom i kako se složio za visinu alimentacije.

BOLNA ISPOVEST KRSTINJE TODOROVIĆ! Zbog brutalnih komentara o debljini nije izlazila iz kuće, a nakon majčine smrti ovo je bio jedini spas

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading