SVI SU MISLILI DA JE OVO PESMA O LJUBAVI Marina je Rastin hit napisala dok joj je sin bio na odvikavanju!
Foto: ATA Images, Instagram

Naime, pesmu je za Rastu napisao sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović nakon sopstvene borbe sa zavisnošću.

Alo!

 

 

Marinin sin je tada, u trenutku kada je pesma nastala, vodio bitku sa narkoticima. Dok je bio na klinici na odvikavanju, napisao je refren za "Adio amore", ali nije mogao da napiše strofu. Kada se vratio kući sa lečenja, Marina mu je pomogla da je završi, i pesmu su predali poznatom reperu.

Promo

 

 

Deo koji je napisala Marina zapravo je predstavljao njena osećanja i stanja kroz koja je prolazila dok je Laća imao problema sa narkoticima.

"Okreni mi leđa, da ne gledam suze u tim zenicama, da ne gledam usne kako se koče dok kažeš mi: "Da, dobro sam ja." Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam dok iz ruke mi pada čaša kristala, što se lomi, lomi k'o mi. "Adio amore, još volim te jako iako si davno izgubila sjaj, gledam te kako se rušiš polako a kada to vidim tad rušim se ja adio amore, još volim te jako još uvek si ono dete iz sna. Od toga se neću ja rastati nikad, ti nekog drugog odvuci do dna. Daj baci telefon, hajde suoči se sa mnom kaži šta osećaš, ma koliko gadno, ma koliko jadno je, razumeću ja i samo ja. Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam dok iz ruke mi pada čaša kristala, što se lomi, lomi k'o mi. "Adio amore, još volim te jako iako si davno izgubila sjaj gledam te kako se rušiš polako, a kada to vidim tad rušim se ja. Adio amore, još volim te jako još uvek si ono dete iz sna od toga se neću ja rastati nikad ti nekog drugog odvuci do dna".

Alo!/Nenad Vujanović

 

 

Inače, Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godini. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

BONUS VIDEO:

PRIZOR KOJI SLAMA I NAJTVRĐA SRCA Isplivala nikad viđena porodična fotografija Marine sa sinovima i Futom, a jedan detalj kida dušu 

Komentari (1)

Loading
Tuga prevelika..

21.09.2021 09:57

generacije dece koju je školovao turbo-folk i Pink je ostalo bez ideologa, trebalo bi da se ta poezija unese u škole, da se ne zaboravi, jer ovo novo vreme još više traži ovakve umetnike... jer glavna delatnost cartela se sve više okreće prema narkoticima, pa ne bi valjalo da opadne potražnja.