PRIZOR KOJI SLAMA I NAJTVRĐA SRCA Isplivala nikad viđena porodična fotografija Marine sa sinovima i Futom, a jedan detalj kida dušu (FOTO)
Alo!

Hitmejkerka Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godini. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC "Dragiša Mišović", boreći se sa koronom, a njena smrt rastužila je ljude širom Srbije i regiona.

Iako se, za razliku od svog brata Laće, Marinin drugi sin nije javno eksponirao, sada je na Tviteru osvanula fotografija Marine i Fute sa sinovima koja je mnogima naterala suze na oči.

Na fotografiji vidi se mlada Marina, a pored nje su oba njena sina Miloš i Milan i njen suprug Futa. Detalj koji je svima zapao za oko je taj da na fotografiji Marina blista u krugu porodice.

Podsetimo, Marinin život je obeležila velika tragedija kada joj je preminuo sin. Skrhana bolom Tucakovićeva mu je posvetila pesmu ,,Mišo moj“, koju je svojevremeno otpevala njena prijateljica Ana Nikolić.

IDEM JA KOD MOG MIŠE! Marina Tucaković je u poslednjoj ispovesti predosetila da joj se bliži kraj, njene bolne reči kidaju dušu!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading