POSVETIO JOJ JE ČAK I OVAJ SVOJ VELIKI HIT! Malo ko zna da je prva ljubav Zdravka Čolića bila ova poznata sarajevska glumica! (FOTO)
Promo

Pevač Zdravko Čolić već godinama voli samo jednu ženu svoju suprugu Aleksandru, s kojom ima dve ćerke, ali malo ko zna ko je bila Čolina prva ljubav.

Reč je o jednoj od poznatijih sarajevskih glumica, Jasna Orneli Beri, Čolina prva ljubav.

Početkom sedamdesetih godina oboje su živeli u Sarajevu, a tada je došlo do susreta nakon kojeg je odmah planula ljubav.

- Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari - rekla je Jasna.

- Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je rezervisan samo za njega. Pogotovo zato što samo imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život - ističe glumica.

Putevi su im se razdvojili, ali su se prvi put posle rata ponovno sreli u Beogradu.

Jasna je priznala da im je susret bio vrlo emotivan, a za Čolu kaže da je osoba koja širi pozitivnu energiju i da i dalje ima ono nešto, da je dobar čovek.

- To je i dalje ljubav koju ne možete držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje" - zaključila je glumica.

NAKON RAZOTKRIVANJA TAJNE VEZI Evo na kojoj tajnoj lokaciji je uhvaćen Milan Marić sa svojom 19 godina starijom devojkom!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading