PRATILI SU ME, BIO SAM NATOVAREN I SVE SU MI ODUZELI: Zdravko Čolić izneo detalje hapšenja, pa otkrio zbog čega je završio u zatvoru 08:00 Vip 0
ČOLINA ĆERKA POSTALA DOMAĆICA Una Čolić razvlači kore za pitu, spremila večeru za celu porodicu 23:09 Vip 0
DINO MERLIN OBELODANIO SVE! Evo kako je Zdravko Čolić postao jedan od gostiju na njegovom koncertu! 11:35 Vip 0
ZDRAVKO ČOLIĆ SPECIJALNI GOST NA MERLINOVOM KONCERTU Haos u Areni, publika u transu, Dino mu uputio ove emotivne reči 23:24 Vip 1
DESINGERICA SE UPOREDIO SA ČOLOM: Kakva anketa, bajo, da vidimo ko je gas, njega slušaju moja baba i tetka 10:28 Vip 0
ŠTA LI JOJ TATA ČOLA KAŽE? Una Čolić pokazala zanosno telo, istakla bujne grudi u prvi plan 14:15 Vip 0
ZDRAVKO ZAVRŠIO U ŠAMPONJERI Paparazzo kamere zabeležile kompletan tretman koji je pevač dobio (VIDEO) 12:36 Vip 0
PRIPIJENA CRNA HALJINA I "AJKULA" NA NOGAMA Čolina mlađa ćerka (17) nosi čizme od 280.000 dinara 12:28 Vip 0
JEDINI ON MI JE TO REKAO Nataša Bekvalac oduševljena Čolinim potezom, dirnulo ju je ono što je pevač uradio za nju! 11:10 Vip 0
U MOJOJ KUĆI ČOLA JE BIO NAJVEĆI NARODNJAK Đorđe David otkriva na kojoj je muzici odrastao i šta je slušao kao klinac 06:30 Vip 0
PROCURIO SNIMAK IZ 1977. GODINE Evo kako zvuči neobrađena pesma Čolinog hita, ovo je prava verzija (VIDEO) 18:45 Vip 0
ZDRAVKO ČOLIĆ NIJE BOSANAC! Ovo je istina o njegovom poreklu, potomak je kneževa, a u očevini bio samo jednom! 06:30 Vip 1
ZGRĆU NEVEROVATNO MNOGO NOVCA Naši pevači usred leta zakazali tezge za Novu godinu, a evo koliko će zaraditi! 14:35 Vip 0
NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA Evo kako je Zdravko Čolići izgledao kada je imao 10 godina (FOTO) 19:20 Vip 0
POZVALA ME JE NA VIKEND I ISKORISTILA Zdravko Čolić je sa ovom pevačicom imao aferu, uživali u brvnari uz sveće i kamin! 11:35 Vip 1
STIŽE NAM HLADAN TALAS, ALI PRE TOGA NAGLI SKOK TEMPERATURE: Meteorolog Ristić- Polarni vrtlog donosi 3 LEDENA PERIODA! (VIDEO) 20:33 Vesti 0
ZAKUVAVANJE - MINISTAR MIHAILO JOVANOVIĆ POKAZAO KOLIKO JE DOBAR KUVAR: Tikvice me sećaju na detinjstvo 20:00 Vesti 1
O OVOME DO SADA NIJE PRIČALA: Milica Pavlović prvi put otkrila nepoznati detalj o maćehi, bez dlake na jeziku obelodanila i ovo! 16:55 Vip 0
MILENA POPOVIĆ U RINGU ODGOVARALA NA NAJŠKAKLJIVIJA PITANJA Radila sam usta, sve ostalo na meni je prirodno (VIDEO) 20:00 Vesti 0
TEŠKO MI JE DA PRIČAM Taki se slomio na pomen Majinog pobačaja, prvi put otkrio šok detalje, umešana i njena majka 20:00 Vip 0
FILMSKA PLJAČKA U SUVOJ RECI Maskirani razbojnci uleteli u zlataru, pa zapucali na policiju (VIDEO) 12:05 Vesti 0
ZAKUVAVANJE - MINISTAR MILIĆEVIĆ POKAZAO KOLIKO JE VEŠT U KUHINJI Palačinke leče svako srce 20:00 Vesti 0
DŽIHADISTI NAPALI IZRAEL Ovoga su se svi plašili, svet u panici: Ko im je sledeća meta? 10:08 Vesti 0
OVAJ APARAT NIKAKO NEMOJTE UKLJUČIVATI U PRODUŽNI KABL Na taj način nastaje većina požara 10:28 Vesti 0
ISPROBAJTE BRZI TEST SA MALIM PRSTOM Ako ne možete da uradite ovo, u riziku ste da obolite od demencije 11:06