NAKON RAZOTKRIVANJA TAJNE VEZI Evo na kojoj tajnoj lokaciji je uhvaćen Milan Marić sa svojom 19 godina starijom devojkom!
Printscreen

Milan Marić i njegova 19 godina starija partnerka, Jelena Pavlović, uhvaćeni su u spa centru u Vrnjačkoj Banji. Proteklih dana beogradski mediji pisali su o ljubavnoj vezi mladog glumca sa njom, ali se aktuelni par nije oglašavao na pomenutu temu.

Jelena i Milan krili su svoju vezu od javnosti skoro dve godine, a interesantno je da za njihovu ljubav nisu znale ni komšije sa kojima žive u zgradi.

Takođe, otkriveno je i da je par bio na zajedničkom putovanju u Zanzibaru, a sada, nakon što su osvanuli na naslovnim stranama, odlučili su se za nešto jeftinije i bliže Beogradu.

Alo

 

Oni su se spakovali i napustili prestonicu, kako bi se posvetili jedno drugom i malo odmorili od svih dešavanja. U Vrnjačku Banju su pobegli kako se sakrili od medija, ali im to nije pošlo za rukom.

Inače, Marić je ovih dana zaokupiran poslovnim obavezama koje ima zbog poslovnih obaveza, ali je ugrabio malo vremena kako bi otišao sa devojkom da se opuste. On je napravio jednu vidnu promenu u svom izgledu, obrijao je bradu, pa je skoro neprepoznatljiv.

Alo

 

Oni su u spa centru sedeli na ležaljkama i dugo razgovarali. Ako može da se sudi po njihovim izrazima lica, tema o kojoj su pričali bila je ozbiljna. Glumac je u nekoliko navrata konzumirao i elektronsku cigaru, dok se Pavlovićeva plivanjem rešavala stresa.

Nakon izlaska iz bazena ona se ogrnula peškirom i nastavila razgovor sa svojim mlađanim dečkom. Posle par sati provedenih pored bazena, par se uputio u sobu.

ANĐELE MOJ, VRIŠTI MI SE NA SAV GLAS! Poznati pevač slomljen nakon smrti Marine Tucaković, njegove reči slamaju i najtvrđa srca!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading