JEDVA ČEKAM DA SE DRUGI PUT UDAM Katarina Grujić već priča o ponovnom venčanju, a evo kada će se održati svadba za 500 zvanica!
Foto: Youtube/Printscreen

U novom izdanju "Premijera - Vikend Specijal" specijala gošća u studiju ove nedelje je pevačica Katarina Grujić, kojoj je ovo prvi pojavljivanje pred kamerama nakon tajnog venčanja sa Markom Gobeljićem, ali i da je u drugom stanju.

Katarina je ovom prilikom otkrila sve detalje svoje trudnoće, ali i zašto nije odmah podelila radosne vesti sa sedmom silom.

JEDVA ČEKAM DA SE DRUGI PUT UDAM Katarina Grujić već priča o ponovnom venčanju, a evo kada će se održati svadba za 500 zvanica!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Dosta puta sam pogrešila i opekla sam se, za ovih deset godina koliko sam na sceni bila previše iskrena i sve sam davala na tacni. Pitali su me zašto nisam trnutka javila medijama da sam trudna. Zašto bih morala odmah da otkrijem? U normalnom svetu trebalo bi to da se krije neki period, dok se ne urade svi testovi, da sve bude u redu sa bebom... Ne bih sigurno krila devet meseci, ali mislim da i javne ličnosti imaju pravo na neku intimu i privatnost – priča Grujićeva.

Pevačica se osvrnula i na svoje tajno venčanje.

- Dogovorili smo se svi gosti mogu da snimaju sve, ali da niko ništa ne objavljuje na društvene mreže, i naravno naša porodica ne bi uradila ništa pored toga. Zaista su pristuni bili samo porodica, kumovi i par mojih i Markovih prijatelja. Da se ne naljuti ostali, imamo mnogo prijatelja, ali to nije moglo sve da stane u taj jedan dan i prostor, odlučili smo se samo za pet ljudi. Ali, odlučili smo se da će 2. juna biti svadba za sve, biće svi pozvani – otkriva premijerno pevačica, pa dodaje:

- Ovo smo organizovali sve za dve-tri nedelje, a sledeće godine biće i crkveno venčanje i biće sigurno 400-500 zvanica i jedva čekam, živim za taj dan da se drugi put udam – našalila se Kaća.

Mnogi su bili izneđaneni što je Katarina za svoju kumu izabrala kolegincu, Andreanu Čekić.

- Kuma je bila najveselila. Ne znam zašto su se mnogi iznenadili da je ona moja kuma, jer mi se družimo dugi niz godina. U našem prijateljstvu smo imali dosta i uspona i padova, bila sam tu uvek za nju, ona za mene, ona se uvek najiskrenija obraduje svim mojim lepim stvarima u životu, tako da mislim da je najlogičnije da ona bude moja kuma – zaključuje Kaća u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

OVO JE NJENA POSLEDNJA PESMA Marina je nedavno napisala stihove ovoj poznatoj pevačici, ona se oglasila i otkrila detalje susreta

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading