NAKON BRUTALNIH KOMENTARA! Otkriveno koliko zapravo muž Helene Topalović ima godina, ovu razliku definitivno niste očekivali
Alo

Helena Topalović rekla je sudbonosno da svom izabraniku Draganu Aleksiću, a rešila je da svoje venčanje sakrije što više od medija. Mnogo se pisalo o njenom izabraniku kog nije želela da pokaže na društvenim mrežama, posebno da je mnogo stariji od nje i da je već oženjen.

Nakon brutalnih komentara o godinama njenog partnera, starleta je stala na put svemu, pa je objavila još jednu u nizu fotografija sa mužem gde mu se ne vidi lice i napisala oštru poruku hejterima.

NAKON BRUTALNIH KOMENTARA! Otkriveno koliko zapravo muž Helene Topalović ima godina, ovu razliku definitivno niste očekivali

Printscreen

 

- Dobro jutro od mene i mog "matorog" muža koji ima 34 godine. Vi kako ste? - napisala je ona na Instagramu.

Dakle, budući da Helena ima 24 godine, dečko je 10 godina stariji od nje što i nije puno budući da i ona izgleda dosta starije za svoje godine.

Podsetimo, Topalkova ćerka je u žiži javnosti otkako je Alo! prvi objavio fotografiju starlete sa mužem poznate voditeljke dok su zajedno na aerodromu, a nakon puno spekulacija ustanovljeno je da su oni ipak razvedeni što je i Helena potvrdila.

KAKO JE TO MOGAO DA DOZVOLI?! Ćerka Harisa i Meline iznela šokantne detalje iz spavaće sobe svojih roditelja, ipak nije sve tako idealno?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zoks

18.09.2021 14:12

Ma pusti godine, važno je da ima lovu za udoban život

Aca

18.09.2021 15:21

Pa pored svih ovih starleta, glumaca sa voditeljkama sa po 25+ god.razlike, izgubili smo pojam o godinama. Nije, da 10 god.nije velika razlika... velika je...

Tadija

21.09.2021 10:54

A meni smesno kako vam kroz osmeh zacepi Zube i onda jos vise pocrkate😂